Header Ads

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας: Γιατί έγινε παύση εργασιών στα νέα κοιμητήρια Πτολεμαΐδας;

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο εμφανίζονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι νεαροί και κυρίως της παράταξης της νυν δημάρχου που χωρίς να έχουν γνώση για βασικά ζητήματα του Δήμου, προσπαθούν, προσφέροντας τις κάρτες υποψηφιότητάς τους να εμφανίσουν ένα «αγνό και καθαρό προφίλ», όπως είναι πιθανόν το δικό τους, της δημοτικής παράταξης του ‘’ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ’’ και της ‘’ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ’’ στον Δήμο Εορδαίας.

Σήμερα το πρωί είχαμε μια τέτοια επαφή με συγκεκριμένο υποψήφιο, ο οποίος είχε «πλήρη άγνοια» για το θέμα της παύσης των εργασιών στα νέα κοιμητήρια!!!! Έτσι πιθανώς «τον δασκάλεψαν», και γιαυτό και πάγωσε το χαμόγελό του στην ερώτησή μας. Το άσχημο μάλιστα είναι ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος περιφερόταν με «γνωστό και μη εξαιρετέο» άτομο της κοινωνίας μας, πολύ – πολύ κοντά στα εκκλησιαστικά πράγματα της περιοχής και όχι μόνο, σαν να μας έλεγαν και οι δύο, ότι η «εκκλησία στηρίζει εμάς».
Επειδή το ζήτημα αυτό, για μας ως ΚΙΝΗΣΗ αλλά και ως άτομα, είναι σοβαρότατο, αναγκαζόμαστε για πολλοστή φορά να ενημερώσουμε τον λαό της Εορδαίας και ειδικά της Πτολεμαΐδας ότι:
1ον. Η παύση εργασιών στα νέα κοιμητήρια ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ.
2ον. Η ΚΙΝΗΣΗ πάλεψε και παλεύει την υπόθεση στα δικαστήρια.
3ον. Να γνωρίζει η κοινωνία μας επίσης, ότι η εμφανιζόμενη «δήθεν» επέκταση που αναγκάστηκε λόγω αδράνειας επί ένα ολόκληρο χρόνο η παρούσα δημοτική αρχή να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό θέμα από την παύση των εργασιών των 36 στρεμμάτων (των νέων κοιμητηρίων) στην περιοχή Κουρί.
4ον. Επειδή κατά συρροή εμφανίζονται γνωστά «παπαγαλάκια» να μας εμφανίσουν ως ‘’άθεους’’, ‘’άπιστους’’, ‘’αντίχριστους’’ και άλλα πολλά, να μας πουν ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΚΑΙ οι σύλλογοι τους, για το θέμα αυτό, διότι διαφορετικά είναι οι ίδιοι ΑΘΕΟΙ, ΑΠΙΣΤΟΙ, και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

Κλείνοντας προς το παρόν το θέμα δημοσιεύουμε σήμερα email που μας ήρθε από άλλον υποψήφιο σύμβουλο (πριν τρεις ημέρες), και κατέρχεται και αυτός (σύμπτωση;) με την παρούσα δημοτική αρχή, και ο οποίος και αυτός βρίσκεται πολύ κοντά στα εκκλησιαστικά πράγματα της περιοχής. Επειδή μάλιστα εμείς και ήθος έχουμε και ευγένεια δεν εμφανίζουμε το όνομα του για ευνόητους λόγους, αλλά και γιατί ενώ του έχουμε απαντήσει (δημοσιεύουμε και την απάντησή μας). Αποφεύγει εδώ και τρείς ημέρες να μας απαντήσει.
Το email του υποψήφιου:
Aγαπητοί Συνδημότες-Συνδημότισσες
Μετά από 40 χρόνια που ζω στην Πτολεμαΐδα, έχω την πεποίθηση ότι είναι χρέος και τιμή η προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Χρέος γιατί "ο άνθρωπος" διαμορφώνει το τοπίο και όχι το τοπίο τον άνθρωπο- Μ.Βασίλειος" και τιμή η οποία είναι ιδιαίτερη να σ΄εμπιστεύονται οι συμπατριώτες σου για την βελτίωση της καθημερινότητας και την << υλοποίηση πολλών έργων και όχι πολλών λόγων >>.
Το κριτήριο για προσφορά είναι το γενικό καλό του τόπου χωρίς ιδιοτέλεια, με απώτερο στόχο την βελτίωση της ΥΓΕΙΑΣ, της ΠΑΙΔΕΙΑΣ και του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" και υποψήφια Δήμαρχο την κ.Παρασκευή Βρυζίδου, την οποία χαρακτηρίζει ''η συνέπεια λόγων και έργων'' καθώς και η ''ακεραιότητα του χαρακτήρα της''.
Η ενδεχομένη επιλογή σας στην υποψηφιότητα μου θα ήταν εξαιρετική τιμή και εφαλτήριο για ΠΡΟΣΦΟΡΑ και ΕΡΓΟ.
Εύχομαι με την ευκαιρία των ημερών "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ '' στην πατρίδα μας".

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ :

Καλή σας ημέρα κύριε Χ............ και σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας τις οποίες και ανταποδίδουμε. Όμως :1ον. Θα έπρεπε ως εκπαιδευτικός να γνωρίζετε για τους αγώνες που έχει κάνει η ΚΙΝΗΣΗ και τις προτάσεις που έχει καταθέσει προς την Δημοτική Αρχή και η οποία (Δημοτική Αρχή) ούτε μια συνάντηση δεν έκανε με το προεδρείο μας. 2ον. Είναι επίσης πολύ άσχημο η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης στην οποία μπήκατε ως υποψήφιος να φέρεται με αντιχριστιανικό τρόπο και ασέβεια στους νεκρούς και να μην λέει την αλήθεια μαζί με τους αντίστοιχους αντιδημάρχους, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ. 3ον. Θα περιμέναμε από εσάς τουλάχιστον που διαμορφώνετε, μαζί με τους γονείς τους χαρακτήρες των παιδιών μας, να ενημερωθείτε πρώτα για τα πολύ βασικά ζητήματα που η ΚΙΝΗΣΗ ανέδειξε (π.χ. διυλιστήριο ποσίμου νερού, ανακύκλωση, παραγωγή βιοντίζελ από τηγανέλαια, και άλλα πολλά), και ύστερα να γράφετε για ''συνέπεια λόγων και έργων''. 4ον. Τέλος εμείς (παρά την φίμωση που κατ' εξακολούθηση η επικεφαλής του συνδυασμού σας προσπάθησε να επιβάλει στον τοπικό τύπο), θα δημοσιοποιήσουμε την δήλωση που μας στείλατε αν φυσικά μας στείλετε και μια σας φωτογραφία. Να γνωρίζετε επίσης ότι Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ όσο και να προσπαθούν ''ορισμένοι'' και μάλιστα πολύ κοντά στην εκκλησία να αποκρύψουν - διαστρεβλώσουν, προπαγανδίζοντας δεξιά και αριστερά ότι η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ, εξ' άλλου αυτή είναι χρόνια η δική τους τακτική, γι αυτό και συνεχώς εκλέγονται δεκαετίες τώρα πότε με τον έναν σχηματισμό και πότε με τον άλλον, αρκεί να μην ''χάσουν την καρέκλα τους''.

http://kenepe.blogspot.gr
Από το Blogger.