Header Ads

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επισκέφτηκε σήμερα τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο και συζήτησαν για την Θεσσαλονίκη, τις σημερινές θετικές εξελίξεις στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση, και για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο.



Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην Αφροδιτη Αλ Σαλεχ καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές.

Η Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δήμαρχο και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι για άλλη μια φορά οι Θεσσαλονικείς θα αναδείξουν εκ νέου δήμαρχο τον Γιάννη Μπουτάρη και δήλωσε πως « ο Γιάννης Μπουτάρης πριν από 4 χρόνια φύτεψε την πρώτη ελιά και η ελιά αυτή καρποφόρησε στην Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: πήγε κόντρα στα στερεότυπα, έσπασε αγκυλώσεις και είπε Όχι στην μιζέρια. Η Θεσσαλονίκη άλλαξε, και εμείς ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε αλλάζουμε τώρα σελίδα για την Ελλάδα και Ευρώπη. Τώρα μάλιστα, που βγαίνουμε από την κρίση, μπορούμε και οφείλουμε να το κάνουμε»


Αναφερόμενη στην τοπική αυτοδιοίκηση είπε «ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το κύτταρο της πολυπόθητης αναγέννησης της χώρας. Η κίνηση των 5 δημάρχων είναι σημαντική και για τον επιπλέον λόγο ότι αναδεικνύει την ανάγκη και το αίτημα διοικητικής και οικονομικής αυτονόμησης της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.»

Από το Blogger.