Header Ads

Φωτογραφίες: Στη λαϊκή αγορά Κοζάνης ο Θέμης Μουμουλίδης

Τη λαϊκή αγορά Κοζάνης επισκέφτηκε το Σάββατο 26 Απριλίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με το ΣΥΡΙΖΑ, Θέμης Μουμουλίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Γιάννη Θεοφύλακτο και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού "ΑλλαΖουμε Εποχή".

Την Παρασκευή 25 Απριλίου ο Θ. Μουμουλίδης επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά Γρεβενών, συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Ρένα Καζαντζίδου και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Γρεβενών, ενώ τη Δευτέρα 28 Απριλίου θα επισκεφτεί τη λαϊκή αγορά Σερβίων.
Ο Θ. Μουμουλίδης και τα στελέχη του συνδυασμού "ΑλλαΖουμε Εποχή" διένειμαν εκλογικό υλικό και αντήλλαξαν απόψεις με καταναλωτές, μικροπωλητές και παραγωγούς των λαϊκών αγορών. Παραγωγοί και μικροπωλητές υποδέχτηκαν θερμά το κλιμάκιο του συνδυασμού, εξέφρασαν όμως την κατηγορηματική τους αντίθεση με το προωθούμενο από τη συγκυβέρνηση νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και δήλωσαν ότι ξεκινούν άμεσα απεργία διαρκείας. Από την πλευρά τους οι καταναλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την τραγική οικονομική κατάσταση, στην οποία τους οδήγησαν οι μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, με συνέπεια όπως είπαν να μη γεμίζει το "καλάθι της νοικοκυράς" και να μην μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά.



Από το Blogger.