Header Ads

Δήλωση υποψηφιότητας Φώτη Μαυρογιαννίδη με τον Ζαραφίδη

Γεννήθηκα στην Αναρράχη Εορδαίας το 1963. Εργάζομαι ως τεχνικός στα ορυχεία της Δ.Ε.Η. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για να δώσουμε τέλος και να αντιστρέψουμε την καταστροφική πορεία που παίρνει η χώρα και η περιοχή μας τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής που ασκούν τα δύο μνημονιακά κόμματα ,ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συμβάλω κι εγώ με την υποψηφιότητά μου στην αλλαγή της πορείας της χώρας και περιοχής μας ειδικότερα, στηρίζοντας το μόνο αντι-μνημονιακό ψηφοδέλτιο της Εορδαίας «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ».



Και σαν υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της Αναρράχης θα βάλω ως προτεραιότητά μου για την καλυτέρευση της ζωής τον συγχωριανών μου τα εξής έργα :

1. Λύσιμο του προβλήματος του πόσιμου νερού του χωριόυ με την συντήρηση των υπαρχόντων πηγών και την έυρεση άλλων για τον περιορισμό της λειψυδρίας και την προσφυγή στις γεωτρήσεις.

2. Δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών χώρων στις γειτονιές του χωριού π.χ. στους υπάρχοντες ανεκμετάλλευτους χώρους του πρώην δημοτικού σχολείου Αναρράχης ,του υπάρχων χώρου στην περιοχή «κάτω γειτονιά – κήπους» και άλλων κοινοτικών χώρων στις άλλες γειτονιές .

3. Αναδημιουργία φτιάξιμο του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Αναρράχης .

4. Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και τον λοιπών πάρκων και δημιουργία καινούριων .

5. Ανάδειξη του φυσικού τοπίου και αρχαιολογικών χώρων της Αναρράχης για τουριστική και περιβαλλοντική ανάπτυξη.

6. Συντήρηση τον υπαρχόντων δρόμων και δημιουργία νέων στις περιοχές που δεν υπάρχουν, για την ανάδειξη καινούριων οικοπέδων.

7. Τελειοποίηση του νέου δρόμου Δυτικής Εορδαίας και σύνδεσή του με το χωριό στην περιοχή «Ακούρια» (ασφαλτόστρωση και σε άλλες προβληματικές περιοχές).

8. Λύσιμο του προβλήματος των βρόχινων νερών με τη δημιουργία φρεατίων στους κεντρικούς δρόμους.

9. Ανάδειξη του πολιτισμού και της λαογραφίας του χωριού.

10. Φτιάξιμο του φράγματος λιμνοδεξαμενή Αναρράχης.
Από το Blogger.