Header Ads

Συνάντηση Γιώργου Κασαπίδη με μέλη του Δ.Σ. της νεοσύστατης Ένωσης Ανέργων Ελλάδος

Υποστήριξη και συνεργασία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι στη χώρα, ζήτησαν από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Κασαπίδη μέλη του Δ.Σ. της νεοσύστατης Ένωσης Ανέργων Ελλάδος.

Κατά τη συνάντησή τους, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών στη Βουλή οι εκπρόσωποι των ανέργων ενημέρωσαν τον κ. Κασαπίδη για την Ιδρυτική Διακήρυξη της Ένωσής τους και για τη διάθεση επέκτασης της οργανωτικής τους δομής σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και δη στις περιοχές που μαστίζονται από την ανεργία.


Σκοπός τους όπως είπαν, είναι να αντιμετωπίσουν συλλογικά και οργανωμένα τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν οι οικογένειες των ανέργων και να πιέσουν με κάθε νόμιμο τρόπο για την αλλαγή της πολιτικής αυτής που οδηγεί σε εξαθλίωση ολοένα και περισσότερους Έλληνες.
Ο κ. Κασαπίδης από την πλευρά του εξέφρασε τη διάθεσή του για συνεργασία και πρότεινε τη δημιουργία ειδικής ομάδας εργασίας με μέλη της Ένωσης και σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες – συνεργάτες του κ. Κασαπίδη για συστηματική ενημέρωση, εκπαίδευση και καθοδήγηση σε θέματα αγροτικής παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας πλειάδας σημαντικών αγροτικών προϊόντων με μεγάλη προστιθέμενη αξία, που μπορούν να δώσουν αληθινές λύσεις στα αδιέξοδα των ανέργων.

Επίσης ο κ. Κασαπίδης προσκάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. να επισκεφτούν την Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία που κατέχει το θλιβερό προνόμιο της πρωτιάς της ανεργίας, ιδίως στους νέους, σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, για να βοηθήσουν στην οργάνωση των ανέργων στη νεοσύστατη ένωση.
Επισυναπτόμενα βρίσκεται το κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης και οι σκοποί της Ένωσης Ανέργων Ελλάδος.


Από το Blogger.