Header Ads

Θεόδωρος Καρυπίδης: Προϋπόθεση η ανατροπή του απαξιωμένου τρόπου σκέψης

Η δημιουργία μιας νέας μέρας για τη Δυτική Μακεδονία προϋποθέτει την ανατροπή ενός απαξιωμένου τρόπου σκέψης, που βασίζεται σε μονόδρομους και φοβικά σύνδρομα.



Την ανατροπή μιας οπτικής που στηρίζεται σε δεκανίκια και δεν θέλει να πιστέψει στις πραγματικές δυνατότητές μας.

Μια νέα οπτική δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει νέες ιδέες και νέες δράσεις, που δεν χωρίζουν αλλά ενώνουν. Και το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας σύνθεσης των πολλών, εμπεριέχει ασύγκριτα ποιοτικά πλεονεκτήματα.

Γνωρίζουμε πως κατέχουμε τους απαραίτητους πόρους, μέσω της ορθολογικής χρήσης κεφαλαίων, του ορυκτού πλούτου, και των παραγωγικών μας εδαφών.

Σχεδιάζουμε μαζί με τους συμπολίτες μας τη νέα κατεύθυνση για μια Δυτική Μακεδονία σε ανθρωποκεντρικό άξονα.

Πιστεύουμε στις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής και νιώθουμε την ευθύνη να το αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό.

Πάνω από όλα όμως έχουμε τη βούληση. Χωρίς τη βούληση σε πολιτικό και τεχνοκρατικό επίπεδο, κανένας πόρος και κανένας σχεδιασμός δεν είναι ικανός να δημιουργήσει παραγωγικό και ελπιδοφόρο έργο.

Καθίσταται όμως αναγκαία και η ενεργή συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας, χωρίς εξαιρέσεις.

Με βαθιά πίστη στις δυνατότητες μας, αλλά και με ισχυρή βούληση για αποτελεσματικό έργο, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμπορευθούμε σε αυτό το ελπιδοφόρο ταξίδι που έχουμε ξεκινήσει.



Σας καλούμε όλους στην

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


Θεόδωρος Καρυπίδης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Από το Blogger.