Header Ads

Φοβερές καταγγελίες Ηρακλή για διαιτησία, παρασκήνιο στην Πτολεμαίδα!

Σοβαρές καταγγελίες για διαιτητικά "εγκλήματα" σε βάρος του Ηρακλή, αλλά και περίεργες συμπεριφορές ανθρώπων της οργανωτικής επιτροπής και των άλλων ομάδων, που θα έπρεπε να είναι αντικειμενικοί και ουδέτεροι, καταγγέλουν οι άνθρωποι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανιδων που γίνεται στην Πτολεμαίδα. Αφορμή ήταν η χθεσινή ήττα από τον Παναθηναικό με 58-52 η οποία όπως υποστηρίζουν διαμορφώθηκε ξεκάθαρα από τις αποφάσεις των διαιτητών, που έδωσαν ούτε λίγο ούτε πολύ 30 βολές στις "πράσινες", επί συνόλου 58 πόντων! Παραλληλα επέτρεψαν το πολύ σκλήρό παιχνίδι στα ατού του Ηρακλή και προκάλεσαν έτσι μεγάλο εκνευρισμό στα κορίτσια της ομάδας.


Μετά τον αγώνα η γενική αρχηγός του Ηρακλή Λίνα Τραμουντάνη ήταν έξαλλη και καταφέρθηκε κατά των διαιτητών και των αρμόδιων της διοργάνωσης με οξείς χαρακτηρισμούς, που προκάλεσαν και την... απορία τους. Είναι επίσης οργισμένοι στον Ηρακλή για τη συμπεριφορά των διοργανωτών έναντι του Ηρακλή, σε όλα τα επίπεδα της παρουσίας του στην Πτολεμαίδα, μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, που τουλάχιστον αξίζει σεβασμό και ίσης μεταχείρισης από όλους. "Πριν το Πανελλήνιο ακούγαμε ότι είχαν ήδη βγάλει τους... νικητές, και ακούγαμε και άλλα διάφορα, αλλά δε θέλαμε να τα δώσουμε σημασία. Τώρα βλέπουμε ότι είναι αλήθεια. Είναι ντροπή για το ελληνικό μπάσκετ να συμβαίνουν τέτοια εξόφθαλμα περιστατικά εύνοιας συγκεκριμένων ομάδων έναντι άλλων. Δεν σέβονται τα κορίτσια των άλλων ομάδων, δε σέβονται τον κόπο τους, των προπονητών και των γονιών τους; Είναι ντροπή τους, πραγματικά" δήλωσε στο BasketPlus.Gr η Λίνα Τραμουντάνη.

Περιέγραψε σειρά φάσεων από τον χθεσινό αγώνα όπου οι παίκτριες του Ηρακλή δεινοπάθησαν για ένα φάουλ, ενώ μάλιστα είπαν πως "ούτε στην τελευταία φάση, όπου παίκτρια μας ήταν έτοιμη να σκοράρει δεν έδωσαν το φάουλ για να μειωθεί έστω η διαφορά που μπορεί να παίξει ρόλο στην τελική κατάταξη. Σε αλλη φάση νωρίτερα, παίκτρια μας σε αιφνιδιασμό έφαγε τρικλοποδιά και ο διαιτητής είπε στην κοπέλα "συγνώμη, μου ξέφυγε, θα σου δώσω φάουλ στην επόμενη φάση!". Αν ήταν ετσι, να μας έλεγαν να μην κατεβούμε να παίξουμε, να μας πουν ότι είναι κανονισμένα όλα να είναι πρώτος ο Πρωτέας και δεύτερος ο ΠΑΟ, όπως λένε, και εμείς 5οι ή 5οι όπως ακούγαμε εδώ να λένε όλοι. Στον πρώτο αγώνα μας έπαιξαν 60-40 εναντίον μας, επειδη παίζαμε με τους γηπεδούχους, είπαμε, εντάξει, δεν πειράζει, άλλωστε κερδίζαμε 20 πόντους και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι πιο δραστικό. Χθες με τον ΠΑΟ η διαιτησία ήταν 80-20 εναντίον μας! Και το κακό είναι ότι μας λένε ότι εμείς παίζουμε δυνατά! Ετσι θέλει η ΕΟΚ να πάει μπροστά το μπάσκετ; Έχουν κάτι με τον Ηρακλή, τους ενοχλούμε σε κάτι με την παρουσία μας; Είμαστε έξαλλοι, γιατί αδικούμαστε. Δε θέλουμε εύνοια, όμως θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει σε τι συνθήκες κρίνονται πανελλήνιοι τίτλοι στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες".

Ο Ηρακλής παίζει σήμερα με το φαβορί της διοργάνωσης Πρωτέα Βούλας στιε 16.00 και ελπίζει πως δεν του συμπεριφερθούν και πάλι άδικα...

- See more at: http://basketplus.gr
Από το Blogger.