Header Ads

Με το χρυσό μετάλλιο γύρισε η Ειρήνη Γκανίδου της Εορδαϊκής Δύναμης Ταεκβοντο

Χαραλαμπίδου Φωτεινή
Ο σύλλογος Εορδαϊκή δύναμη συμμετείχε στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος στις 12-14 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη κατακτώντας 1 χρυσό, 2 αργυρά και 1 χάλκινο. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 1200 αθλητές από 92 σωματεία βορείου Ελλάδος. Στις κατηγορίες παίδων κορασίδων οι αθλήτριες του συλλόγου Χαραλαμπίδου Φωτεινή κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, η Πιρίτζαους Πολυχρονια την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο καθώς και η Σάκκου Χριστίνα και στην κατηγορία ανδρών γυναικών η αθλήτρια του συλλόγου Γκανίδου Ειρήνη κατέκτησε την πρώτη θεση χρυσό μετάλλιο και την ένταξη της στην επίλεκτη ομάδα βορείου Ελλάδος.
Την αποστολή της εορδαικης δύναμης ολοκληρωναν άλλοι 6 αθλητές οι Χριστοφορου Μιλτιαδης, Αλεξανδριδου Δήμητρα Παρασκευοπουλου Σοφία, Σάκκου Τριανταφυλλιά, Χριστίδης Παναγιώτης και Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος οι οποίοι αν και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφεραν να διακριθούν.
Επίσης την Τετάρτη στις 23 Απριλίου 2014 οι αθλήτριες της Εορδαικης Δύναμης θα ταξιδέψουν στην Κω για το πρωτάθλημα
GREECE OPEN 2014
/ W.T.F. G1 Ranking Tournament. Οι αθλητριες που θα αγωνιστούν στην κατηγόρια γυναικών
ειναι: Γραμματική Χριστίδου, Ειρήνη Γκάνιδου. Και στην κατηγορία κορασίδων: Τριανταφίλιω Σάκκου, Πιρίτζαους Πολυχρονία. Το Δ.Σ. του συλλόγου τους εύχεται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.


Σάκκου Τριανταφυλλιά

Ειρήνη Γκανίδου
Από το Blogger.