Header Ads

Εμπορικη Εκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ 2014

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας-Εορδαίας ανακοινώνει ότι η Εμπορικη Εκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ 2014 θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Παρασκευή 30/05/2014 έως και την Πέμπτη 05/06/2014, και θα είναι σε συνδιοργάνωση με
το ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης, με την πολύτιμη βοήθεια της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και του Δήμου Εορδαίας.


Η συνδιοργάνωση και η συνεργασία των τριών επαγγελματικών φορέων κρίνεται εξαιρετικά θετική για όλη την περιοχή, αφού είναι η πρώτη φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την διοργάνωση του θεσμού της έκθεσης ΕΟΡΔΑΙΑ, αφήνοντας στην άκρη οριστικά αγκυλώσεις του παρελθόντος, προσπαθούν μαζί για το κοινό καλό, τόσο των συναδέλφων, όσο και των καταναλωτών, και δείχνουν στην πράξη ποιος πρέπει να είναι ο δρόμος που επιβάλλεται να ακολουθήσουν όλοι. Τον δρόμο της συνεργασίας και της σύμπραξης.
Πιστεύουμε ακράδαντα πως η κοινή προσπάθεια θα βοηθήσει και θα αναβαθμίσει σημαντικά την Εκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ 2014, που αναμένεται να είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.
Από το Blogger.