Header Ads

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Ξεκινάμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας».

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και τις πολιτικές δυνάμεις που το στηρίζουν, έκανε την εξής δήλωση: «ο συνδυασμός μας προέκυψε μέσα από κοινωνικές και πολιτικές διεργασίες και, κυρίως, μέσα από το διάλογο με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας. Το ψηφοδέλτιο μας στελεχώθηκε από ανθρώπους που συνδυάζουν τη γνώση και την εμπειρία, τον ενθουσιασμό και τη δυναμική των νέων, την αγάπη για τον τόπο και, το κυριότερο, εκφράζουν τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας που καθημερινά αγωνίζονται, μοχθούν, αγωνιούν και ελπίζουν για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας μας. Είναι δε το αποτέλεσμα ενός γόνιμου δημοκρατικού διαλόγου, στον οποίο κατατέθηκαν πολλές και διαφορετικές προτάσεις οι οποίες μας βοήθησαν να καταλήξουμε σε μια συμφωνία, πρώτα και πάνω απ΄ όλα, με την κοινωνία που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε.
Έτσι, είμαστε πλέον έτοιμοι να μπούμε όλοι μαζί, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε, στον αγώνα για να φέρουμε στην Περιφέρεια μας αυτό που της λείπει. Το σχέδιο που θα την οδηγήσει στην ανάπτυξη και σ΄ ένα καλύτερο μέλλον.
Το σύνθημα που από την αρχή επιλέξαμε, “Ενωμένοι κάνουμε την ελπίδα πράξη, χτίζουμε το κοινό μας μέλλον” εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στο συνδυασμό που όλοι μαζί δημιουργήσαμε».
Από το Blogger.