Header Ads

Γιατί στην Πτολεμαΐδα θα πρέπει να μάθουν... γαλλικά

Η EDF είναι αποφασισμένη να καταθέσει στο ελληνικό δημόσιο τέτοια πρόταση για την ΔΕΗ που θα είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθεί



Στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενδεχομένως, θα πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν... γαλλικά.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι η EDF είναι αποφασισμένη να καταθέσει στο ελληνικό δημόσιο τέτοια πρόταση για την ΔΕΗ που θα είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθεί. Πάντα, στο πλαίσιο της αποκρατικοποίησης της.

Σημαντική διευκρίνιση: Η πρόταση δεν θα αφορά στην «μικρή ΔΕΗ» για την οποία ενδιαφέρονται σχεδόν όλοι (Γερμανοί Ρώσοι κα), αλλά για την «μεγάλη ΔΕΗ». Δηλαδή, για μεγάλες μονάδες της, που οι υπόλοιποι θεωρούν ασύμφορη, αλλά οι Γάλλοι εκτιμούν ότι έχει μέλλον.

Το γεγονός ότι η EDF ανήκει στο δημόσιο και η ίδια, ενδεχομένως να της δίνει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται καλύτερα τις αγκυλώσεις μιας κρατικής επιχείρησης και στην Ελλάδα, όπως και να διαχειρίζεται αρμονικότερα τις σχέσεις με τους συνδικαλιστές.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε και κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο επικεφαλής της EDF με τον πρωθυπουργό την Μεγάλη Εβδομάδα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, τότε ένα μεγάλο κυβερνητικό πρόβλημα μπορεί να βρει λύση...

Πηγή: voria.gr
Από το Blogger.