Header Ads

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: Ένας πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας

«ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ»

Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Μαϊου

«Αίθουσα Τέχνης, 9 μ.μ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, σε συνεργασία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προσφέρει μια ειδική παράσταση με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν σε άπορους μαθητές.

Στο πρώτο μέρος θα προβληθεί απόσπασμα από εκπομπή της ΕΤ3, που προβλήθηκε το 2013, με τίτλο «Η ζωή και η δράση ενός Παπαφιώτη». Αναφέρεται στο έργο και στη προσφορά του Παπάφειου Ορφανοτροφείου Θεσσαλονίκης.

Κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής ήταν ο απόφοιτος του ορφανοτροφείου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Λευτέρης Ελευθεριάδης, που ανασύρει από τη μνήμη του εκείνη την εποχή. Μια εποχή γεμάτη δυσκολίες, αλλά και όνειρα, που έχει πολλά κοινά σημεία με τις μέρες που σήμερα βιώνουμε όλοι μας.

Στο δεύτερο μέρος ο Λευτέρης Ελευθεριάδης θα μας παρουσιάσει το επίκαιρο μονόπρακτο του Αντώνη Δωριάδη «Ένας πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας», σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Γιάννη Καραχισαρίδη.



Γενική είσοδος 5 €.



Η είσπραξη θα δοθεί εξ ολοκλήρου στους συλλόγους, με σκοπό να στηρίξουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη.



Πληροφορίες στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, στην «Αίθουσα Τέχνης», στον ημιόροφο και στο τηλέφωνο: 24610-24062, εσωτ. 1 κα Σιμάρα Τασούλα.
Από το Blogger.