Header Ads

Η ΔΗΜΑΡ για το «σπάσιμο» της συνεργασίας με την Ζεμπιλιάδου

Η ανάδειξη ικανής και αποτελεσματικής περιφερειακής αρχής στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί κρίσιμη προϋπόθεση για την σταδιακή έξοδο της Δυτικής Μακεδονίας από την κοινωνική και οικονομική κρίση, που αποτελεί ζωτική ανάγκη και απαίτηση της κοινωνίας.


Αποτελεί παράλληλα βαθειά μας πολιτική πεποίθηση ότι μόνο η συνεργασία πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων με βάση κοινές προγραμματικές δεσμεύσεις, συγκεκριμένο σχέδιο για την ανάπτυξη, αμοιβαία εμπιστοσύνη και ισότιμη συμμετοχή, είναι ικανή να φέρει σε πέρας το τιτάνιο έργο της ανάκαμψης και της ανασυγκρότησης του τόπου μας.

Με αυτές τις παραδοχές συνδιαμορφώσαμε τον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» για τη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με επικεφαλής την Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Η αιφνίδια και αναιτιολόγητη αντικατάσταση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης έθεσε σε αμφισβήτηση τόσο την αμοιβαία εμπιστοσύνη, όσο και την ισότιμη συμμετοχή που αποτελούν θεμέλια μιας εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας.

Η εξέλιξη αυτή πλήττει την αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία του συνδυασμού, όπως και την προσπάθεια ικανών και ανιδιοτελών ανθρώπων που συμμετέχουν με μοναδικό γνώμονα την συμβολή για να ανθίσει η ελπίδα της ευημερίας στη Δυτική Μακεδονία.



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Από το Blogger.