Header Ads

Ομιλία και τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού "Παρέμβαση Ανάπτυξης για το Δήμο Κοζάνης"

Φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι , συνδημότισσες και συνδημότες,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας για την έναρξη του αγώνα των δημοτικών εκλογών του συνδυασμού μας «Παρέμβαση Ανάπτυξης για το Δήμο Κοζάνης».

Θα ήθελα κατ΄ αρχήν να ευχαριστήσω την οικογένειά μου , τους συνυποψηφίους μου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , που τα θέλουμε συμπαραστάτες στην ανάδειξη του προγράμματός μας που στόχο έχει την παρέμβαση ανάπτυξης στο Δήμο μας .

 Ξεκινώντας ,λοιπόν, αυτόν τον αγώνα για την αλλαγή στο δήμο της Κοζάνης έχω πλήρη επίγνωση του που πάμε και της δυσκολίας της όλης προσπάθειας.
Έχω ,όμως , την θέλησή να συγκρουστώ με τα προβλήματα του Δήμου Κοζάνης χωρίς συμβιβασμούς, διότι πιστεύω ότι αυτός ο τόπος το αξίζει – αν μη τι άλλο – να δοκιμάσει και κάτι άλλο διαφορετικό ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο.
Να συστρατευτούμε και όλοι μαζί στον αγώνα να αναδείξουμε τις αρετές που κρύβονται μέσα μας ,αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας.
Να δημιουργήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες και τις προοπτικές του τόπου μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Θα πρέπει ,λοιπόν, να συστρατευτούμε όλοι μαζί στον αγώνα για να αλλάξουμε το κατεστημένο.
Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η ζωή μας εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται από τις αποφάσεις που παίρνουμε και από αυτές που υλοποιούμε.
«Έχουμε βαρεθεί το κατεστημένο αλλά αναπαυόμαστε στις αγκάλες του».
Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες και τις ευχές μας και να μη μείνουμε μόνο στις προθέσεις. Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά που οδηγούν οι καλύτερες των προθέσεων. Όλοι μαζί ενωμένοι διεκδικούμε ένα δήμο που θα είναι αντάξιος μας.
Όλοι μαζί λοιπόν, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας
Για ένα Δήμο Κοζάνης που θα έχει στο χάρτη και στις καρδιές όλων μας τη θέση που του αξίζει.
Όσον αφορά το πρόγραμμά μας δεν θα προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες λόγω της Μεγάλης Εβδομάδος , θα παρουσιαστει στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Είναι ένα πρόγραμμα άμεσα υλοποιήσιμο και ρεαλιστικό το οποίο έχει ως επίκεντρο τον πολίτη.

Φίλες και φίλοι , σήμερα αισθάνομαι χαρά , παράλληλα και τιμή .Χαρά γιατί μία προσπάθεια 4 μηνών σήμερα μετουσιώνεται σε πράξη και δίνει το έναυσμα του αγώνα του συνδυασμού μας για το Δήμο Κοζάνης , έτσι ακριβώς όπως τον οραματιζόμαστε εμείς. Παράλληλα αισθάνομαι τιμή γιατί σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να ανακοινώσω μία σειρά από συνδημoτισσες και συνδημότες υποψηφίους που μαζί θα κάνουμε πράξη τις ιδέες μας και τις προγραμματικές μας θέσεις , τις οποίες σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε .
Οι πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι οι εξής :
1. Αγραφιώτης Νικόλαος
2. Ακάσης Νίκος
3. Αραπιδης Κωνσταντίνος
4. Ασλανίδης Παντελής
5. Γάτας Βασίλειος
6. Δημητριάδης Σάββας
7. Διαμαντίδης Κώστας
8. Καλαμπούκας Γρηγόριος
9. Κανάβας Βασίλειος
10. Καρατζέτζος Πασχάλης
11. Κωστόπουλος Γεώργιος
12. Κωταρίδης Μαρκος
13. Μαγγιρίδης Μιλτιάδης
14. Μανιός Νικόλαος
15. Ξανθόπουλος Πέτρος
16. Παναγιώτου Παύλος
17. Παπαδόπουλος Ηλίας ,
18. Παπαζώης Σπύρος
19. Πεχλιβανίδης Θεοχαρης
20. Σαντετσίδης Ιωάννης
21. Σαρηκυριακίδης Αθανάσιος
22. Τασιόπουλος Ιωάννης
23. Τότσικας Κωνσταντίνος
24. Τσαρδακλίδης Κυριάκος
25. Τσελεκίδης Δημήτριος
26. Τσιμεντερίδου Μαρία
27. Τσολακίδης Θεόδωρος
28. Φερλαχίδης Ιωάννης
29. Χαιτίδης Σπύρος
30. Χάρης Χαριτίδης
31. Ψιάνος Βασίλειος


Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε με την παρουσία σας.
Χρονια πολλά Καλή Ανάσταση.


-

Προς τα Μ.Μ.Ε. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εκ παραδρομής στα πρώτα ονόματα του συνδυασμού " Παρέμβαση Ανάπτυξης για το Δήμο Κοζάνης" αναφέρθηκαν τα ονόματα της Μαρίας Τσιμεντερίδου και του Θεοχάρη Πεχλιβανίδη. θα επιθυμούσαμε  να δοθεί στην δημοσιότητα η διευκρίνηση  αυτή.Σας ευχαριστούμε.

Από το Blogger.