Header Ads

Σερίνα: «Χαίρομαι το άθλημα, δεν μ' έχει στενοχωρήσει κάτι»

Η Αμπντέλ Φαττάχ Σερίνα παίκτρια του Πρωτέα Βούλας έδωσε στους αγώνες στην Πτολεμαΐδα στο Πανελλήνιο Νεανίδων ένα διαφορετικό χρώμα.

Η Σερίνα Αμπντελ Φατταχ ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της από την Ιορδανία πριν από 11 χρόνια. Φέτος, κατέκτησε με τον Πρωτέα Βούλας την πρώτη θέση στην τελική φάση του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, αγωνιζόμενη με μαντίλα, ενώ είχε καλυμμένο όλο της το σώμα εκτός από το πρόσωπό της.

Η ίδια μίλησε στο basket.gr:

-Πως νιώθεις πλέον ως Πρωταθλήτρια Νεανίδων;
«Είμαι πολύ χαρούμενη. Τα καταφέραμε όλες μαζί. Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές. Για μένα άλλωστε ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε Τελική Φάση και συνδυάστηκε με επιτυχία»

-Πως βίωσες την πρώτη σου συμμετοχή σε Τελική Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος;
«Για να είμαι ειλικρινείς στην αρχή με φόβιζε που ήταν ένα πολυήμερο ταξίδι. Παρά την κούραση που φυσιολογικά υπάρχει όλα πήγαν καλά».

-Γυρίζοντας τον χρόνο προς τα πίσω πως πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με το μπάσκετ;
« Πριν από 10 χρόνια και με την παρότρυνση της μητέρας μου ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μπάσκετ. Στην αρχή δεν ήθελα πάω αλλά σιγά-σιγά αγάπησα το μπάσκετ και σ’ αυτό με βοήθησε και το κλίμα που συνάντησα στην ομάδα».

-Ποιές είναι οι φιλοδοξίες σου; Θα ήθελες να παίξεις σε υψηλότερο επίπεδο;
«Για μένα το μπάσκετ είναι ένα χόμπι. Δεν νομίζω να φτάσω ψηλά Διασκεδάζω να παίζω και για το μέλλον θα δούμε… ποιος ξέρει τι θα γίνει;»

-Πως αντιδρούν όσοι σε βλέπουν ν’ αγωνίζεσαι με τη μαντίλα;
«Καταρχήν εγώ δεν δίνω σημασία. Απλά παίζω και χαίρομαι το άθλημα. Από’ κει και πέρα ούτε στο Πρωτέα, αλλά ούτε και στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχει συμβεί κάτι που να με στεναχωρήσει».
Από το Blogger.