Header Ads

Ζαραφίδης: Έπεσαν οι μάσκες

(ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΡΑΦΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ»)Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε με έκπληξη κινήσεις και καιροσκοπικές επιλογές διαφόρων παραγόντων της Πτολεμαΐδας που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα , ένα καθαρό αλισβερίσι χωρίς ΝΤΡΟΠΗ, χωρίς ΉΘΟΣ.
Δήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι που υποτίθεται ότι είχαν σχέση με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, σήμερα χωρίς ντροπή , πλαισιώνουν και στηρίζουν σχήματα στην Περιφέρεια και στο Δήμο Εορδαίας που συγκαταλέγονται στην δεξιά συγκυβέρνηση. Όλοι αυτοί, υλοποιούν την κεντρική πολιτική οδηγία, για συστράτευση του μνημονιακού μπλοκ στην κατεύθυνση ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της εγκαθίδρυσης ενός εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα.

Όλες αυτές οι δυνάμεις ανενδοίαστα προσυπογράφουν το ιστορικό τέλος της Εορδαίας.
Προσπαθούν να εμφανίσουν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης σαν άχρωμο και άοσμο, δημιουργώντας παρέες ¨καλών παιδιών¨ με προοπτική να συνεχίσουν να διοικούν ή να θέλουν να διοικήσουν.
Για να κάνουν τι;
Να συνεχίσουν να υπογράφουν, απολύσεις;
Να τερματίσουν τους δείκτες ανεργίας;
Να ξεπουλήσουν ότι απέμεινε από την δημόσια περιουσία;
Να υψώσουν μεγαλύτερα τείχη στην παιδεία και την υγεία, κόβοντας την πρόσβαση των λαϊκών στρωμάτων;
Μάλιστα προσπαθούν να πείσουν ότι η αυτοδιοίκηση δεν έχει πολιτικό πρόσημο, ούτε κατεύθυνση, έχει μόνο επαγγελματίες παραγοντίσκους που βλέπουν τα κοινά ως επάγγελμα κάνοντας καριέρα σε βάρος της κοινωνίας.
Όλα αυτά πρόσημο έχουν και κατεύθυνση και γίνονται όχι μόνο για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους και να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη από αυτή τη συναλλαγή, αλλά και γιατί έχουν συνταχθεί πλέον με ότι σάπιο και αντιδραστικό εκφράζεται σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.
Έχουν στοιχηθεί με τη σημερινή συγκυβέρνηση που έχει αποδημήσει τα πάντα, ξεπουλάει τα πάντα φορτώνοντας στο λαό χαράτσια , επιβάλλοντας μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύοντας κόσμο, αυξάνοντας στα ύψη την ανεργία και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.
Δεν μπορεί πλέον ο λαός μας να ανεχθεί οι δυνάμεις της διαπλοκής να διαλύουν την ζωή του.
Αγαπητοί φίλοι, έπεσαν οι μάσκες!
Ο Λαός της Εορδαίας δεν θα τους ακολουθήσει στον πολιτικό κατήφορο.
Όλοι αυτοί θα υποστούν τη δημόσια χλεύη και την πολιτική καταδίκη από τους πολίτες της Εορδαίας που θα δώσουν σε αυτούς μία σκληρή απάντηση στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο λαός της Εορδαίας θα ενισχύσει την συλλογικότητα μας, το «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» που είναι η μόνη Δημοτική Κίνηση που εγγυάται την αγωνιστική διεκδίκηση σε όλα τα επίπεδα ώστε η Εορδαία να αποκτήσει αυτά που της ανήκουν, χωρίς προσωπικά ταξίματα και εξυπηρετήσεις .
Λαέ της Εορδαίας
Διώξε το φόβο από μέσα σου.
Πάτα γερά στα πόδια σου, διώξε όλα τα βαρίδια.
Σήκωσε το ανάστημά σου και άνοιξε τα φτερά σου .
Στήριξε εμάς, το «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» που δε θα σε απογοητεύσουμε ποτέ.
Η Νίκη θα είναι δική μας!
Από το Blogger.