Header Ads

Λεκτική επίθεση του Γραμματέα της ΝΕ Φλώρινας σε δημοσιογράφο. Νέα κομματικά ήθη διδάσκει ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας

Πρωτοφανής ήταν η λεκτική επίθεση δεχθήκαμε από τον γραμματέα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Τάσο Τσαούσολγου κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ σχετικά με τα ονόματα που ανακοίνωσε στη Φλώρινα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την Κυριακή.


Μετά και από δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Ευγενίας Ουζουνίδου πως «κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προσχωρήσει σε άλλα ψηφοδέλτια και όσοι έχουν προσχωρήσει αποτελούν πρώην στελέχη του κόμματος» αναζητήσαμε τον κ. Τσαούσογλου για να ενημερώσει αν δυο από τα ονόματα που ανακοίνωσε ο κ. Καρυπίδης, είναι στελέχη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας. Ο Γραμματέας της ΝΕ με υπεροπτικό ύφος του τύπου «ξέρεις ότι μιλάς με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής;», όπως είπε χαρακτηριστικά, αντιμετώπισε την ερώτηση μας ως «κους κους-άκι» και μη θέλοντας να κάνει καμία δήλωση (και δικαίωμά του) έκλεισε τη τηλεφωνική σύνδεση.

Προφανώς η θέση του Γραμματέα της ΝΕ στη Φλώρινα έχει μεγαλύτερη «αξία» από τους υπόλοιπους γραμματείς της Δυτικής Μακεδονίας οι οποίοι απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με ευγένεια και χωρίς να τους κυνηγούν… φαντάσματα. Νέα κομματικά ήθη διδάσκει ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας.

Σωκράτης Μουτίδης – www.kozani.tv
Από το Blogger.