Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Βάναυσα κακοποιημένες από την Συγκυβέρνηση "γυναίκες", η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η Ισονομία

Χαιρετισμός της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή στην εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας με θέμα: «Θηλυκή ενέργεια: Τρεις Γυναίκες μιλούν και δίνουν έμπνευση»


Με αφορμή την πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στην την εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας με θέμα «Θηλυκή ενέργεια: Τρεις Γυναίκες μιλούν και δίνουν έμπνευση» η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή απηύθυνε τον επισυναπτόμενο χαιρετισμό.



Ακολουθεί το κείμενο του χαιρετισμού.

ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ
Βουλευτής Ν. Κοζάνης - Ανεξάρτητοι Έλληνες
Χαιρετισμός της Βουλευτού Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κας Ραχήλ Μακρή στην εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας με θέμα «Θηλυκή ενέργεια: Τρεις Γυναίκες μιλούν και δίνουν έμπνευση»

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2014

Προς: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης
Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,
Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση για την εκδήλωσή σας αυτήν την συμβολική, για το γυναικείο φύλο, ημέρα. Δυστυχώς, το κοινοβουλευτικό μου πρόγραμμα καθώς και σειρά ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστησαν εφικτή την σημερινή μου παρουσία.
Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς και να χαιρετήσω ξεχωριστά τις ομιλήτριες:
Την κα Ελένη Ντελιοπούλου, ως πρόεδρο ενός ιδιαίτερα σημαντικού για την περιοχή μας συλλόγου.
Την κα Gabriela Scheiner, μια γυναίκα η οποία τόσο πολύ αγάπησε και προσέφερε στον Τόπο μας, με άξονα τη πολυσήμαντη και πανέμορφη περιοχή των Πρεσπών.
Την κα Χριστίνα Ταχιάου, που μέσα από την ενέργειά της, το χιούμορ, την πολυετή δημοσιογραφία και όχι μόνο θα δώσει έναν τόνο διαφορετικό.

Η "θηλυκή Ενέργεια" αποτελούσε το διαχρονικό σημείο εκκίνησης της κοινωνικής ευαισθησίας και την βασική προϋπόθεση γέννησης της κοινωνικής ευημερίας. Κάθε προσπάθεια ανάπτυξης ενεργειών και δράσεων, συμμετοχής των γυναικών στα κοινά καθίσταται αξιέπαινη ιδιαίτερα σε μια περίοδο, όπως αυτή, που διανύει η πατρίδα μας, όπου καταπατούνται, από τους κυβερνώντες, τα θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.
Εύχομαι ολόψυχα η ιδιαίτερα σημαντική αυτή εκδήλωση να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας προκειμένου να αποκατασταθούν οι βάναυσα κακοποιημένες από την Συγκυβέρνηση "γυναίκες", η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η Ισονομία.
Καλή επιτυχία.
Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Ραχήλ Μακρή



Από το Blogger.