Header Ads

Ραχήλ Μακρή: "Υπάρχει σχέδιο διάλυσης της χώρας"

Για προσπάθεια διάλυσης της χώρας βάσει οργανωμένου σχεδίου έκανε λόγο η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στην εκπομπή «Πολιτική Κουζίνα» της ΒΗΜΑ Τηλεόραση. Η κα. Μακρή αναφέρθηκε σε οργανωμένα συμφέροντα, χαρακτήρισε τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα υπηρέτη αυτών των συμφερόντων και προεξόφλησε την πώληση όλου του δημόσιου πλούτου της χώρας.

«Υπάρχει σχέδιο διάλυσης της χώρας. Δεν είναι θέμα συνωμοσίας. Είναι θέμα εξυπηρέτησης συμφερόντων. Οι χώρες του Βορρά θέλουν να κερδίσουν σε βάρος των χωρών του Νότου. Είμαστε τα θύματα μιας προσπάθεια να σωθούν οι χώρες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στις ευρωεκλογές, χαρακτήρισε θετικη την εκλογή προσώπων με σταυρό, καθώς δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να επιλέξουν τους άριστους και αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν καλύτερα.
Όσο για την ίδια δήλωσε πως δε θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής, για τον ίδιο λόγο που αρνήθηκε να είναι και υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, επειδή δηλαδή θέλει να τιμήσει την ψήφο αυτών που την έστειλαν στη Βουλή. «Θέλουν να με διώξουν από τη Βουλή. Αλλά δε θα με ξεφορτωθούν», τόνισε, λέγοντας πως η παρουσία της ενοχλεί πολλούς.
Για την Χρυσή Αυγή είπε πως δεν έχει κανένα πρόγραμμα και θέσεις, αλλά επαφίεται μόνο στην οργή του κόσμου, ενώ διέψευσε την ύπαρξη φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να αποκλείει μια μετεκλογική στήριξη προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση. «Θα δίναμε χείρα βοηθείας σε όποιον συμπλέει με τις δικές μας αρχές και σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να απαλλαγούμε από το μνημόνιο», δήλωσε.
Τέλος, μιλώντας για το τι θα κάνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανέφερε πως θα στηρίξουν πρόσωπα, με την προϋπόθεση «να καταγγείλουν το μνημόνιο και να καταθέσουν τις κομματικές ταυτότητες».

http://vimanews.gr
Από το Blogger.