Header Ads

Διεξήχθη το πρωτάθλημα πάλης στην Πτολεμαΐδα - Δείτε φωτογραφίες

Μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση πανελλαδικής εμβέλειας φιλοξένησε το Σάββατο η Πτολεμαίδα σε μια γιορτή του αθλητισμού, που παρακολούθησε πολύς κόσμος.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης Παίδων-Κορασίδων συνδιοργάνωσαν η Εθνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης και η ΔΕΗ Α.Ε. υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Εορδαίας, το οποίο διεξήχθη στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαϊδας «Γεώργιος Χαλκίδης».
Κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων, η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου επισήμανε ότι ο δήμος δίνει μεγάλη σημασία στη φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων που αναδεικνύουν και τιμούν τον τόπο, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες υποδομές και δημιουργώντας νέες, ώστε να υπάρξουν διέξοδοι για όσους αγαπούν τον αθλητισμό.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Θάνος ευχαρίστησε τη ΔΕΗ, την Περιφέρεια και ιδιαιτέρως το Δήμο Εορδαίας και τη δήμαρχο Παρασκευή Βρυζίδου για την αμέριστη συμπαράσταση και υλοποίηση του πρωταθλήματος.
Για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που τιμά την περιοχή έκανε λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, συγχαίροντας τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες αθλητές.
Αναφερόμενος στο όλο εγχείρημα και τη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, ο διευθυντής της ΔΕΗ Α.Ε. Κίμων Στεριώτης υπογράμμισε ότι θα υπάρξει και συνέχεια.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης απένειμε τιμητικές πλακέτες σε όλους τους συνδιοργανωτές, καθώς και στους τοπικούς μεγάλους Ολυμπιονίκες της πάλης Γιώργο Ποζίδη και Ιορδάνη Κωνσταντινίδη.
Η όλη εκδήλωση διανθίστηκε από θεατρικά δρώμενα του Δημοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου και από παραδοσιακούς χορούς , που παρουσίασαν οι ίδιοι οι αθλητές.





Από το Blogger.