Header Ads

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 4.811 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (16.03.2014) το βράδυ στο Χιονάτο Καστ οριάς, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας (28 και 29 χρονών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο εσωτερικό της χώρας.


Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν σε δασική περιοχή στο Χιονάτο Καστοριάς ομάδα τεσσάρων (4) ατόμων, οι οποίοι είχαν εισέλθει πεζή, παράνομα στη χώρα.

Κατά τη διαδικασία προσέγγισής τους για να προβούν στον έλεγχο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο από αυτούς, ενώ οι υπόλοιποι δύο τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και το δύσβατο της περιοχής.

Όπως προέκυψε οι συλληφθέντες έφεραν σακίδια πλάτης , τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2.295 και 2.516 γραμμαρίων, αντίστοιχα.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

κάνναβη συνολικού βάρους 4.811 γραμμαρίων και
ένα (1) κινητό τηλέφωνο

Το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Από το Blogger.