Header Ads

Στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θέμης Μπαλασόπουλος

«Δολοφονική» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., την επίθεση που δέχθηκαν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών από Δυνάμεις των Μ.Α.Τ., την περασμένη Παρασκευή, κατά τη μεγάλη κοινή συγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και των εκπαιδευτικών της Ο.Λ.Μ.Ε.


Αυτή τη στιγμή, ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Θέμης Μπαλασόπουλος και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της, Χριστόδουλος Ευθυμίου, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με σοβαρά τραύματα στο στήθος και στο κεφάλι από «τα βίαια χτυπήματα που τους κατάφεραν οι δυνάμεις καταστολής» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, όπου και υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και αξονική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί η κλινική κατάσταση τους.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την πρωτοφανή αγριότητα των δυνάμεων καταστολής, που προκάλεσαν τον τραυματισμό του Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θέμη Μπαλασόπουλου και του μέλους του Γενικού Συμβουλίου Χριστόδουλου Ευθυμίου.

Καταγγέλλει, επίσης, την κυβέρνηση που έδωσε εντολή στα Μ.Α.Τ. να χτυπήσουν στο «ψαχνό» και να στείλουν στο νοσοκομείο ανθρώπους που υπερασπίζονται το δικαίωμα τους στην εργασία, στην επιβίωση των οικογενειών τους. Μεταξύ των τραυματιών είναι και εκπαιδευτικοί της Ο.Λ.Μ.Ε.

Ας γνωρίζει όμως η κυβέρνηση του μνημονίου και οι υπερασπιστές της τρόικα πως, το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους, αλλά και την κοινωνία δεν μπορούν να την τρομοκρατήσουν και να την φιμώσουν όση βία και αν ασκήσουν.

Ότι συμφωνίες και να κάνουν, όση βία και αν ασκήσουν οι μέρες τους είναι πλέον… μετρημένες» συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
Από το Blogger.