Header Ads

Θάνος Μωραΐτης : «Η παραγωγική βάση της χώρας δεν είναι σιγά το θέμα»

· «Δεν μπορεί να ψηφίζεται μονομερώς προϋπολογισμός και να παρουσιάζεται δήθεν κόλλημα στο θέμα του γάλακτος»



· «Κάποιοι θέλουν να χαϊδεύουν φίλους εισαγωγείς και μεταπράτες»

· «Δεν παίζω εσωκομματικά παιγνίδια. Δεν πρόκειται να χαρίσω σε κανέναν την πορεία που έχω στην παράταξη»



Σκληρός απέναντι σε όσους «προβοκάρουν», όπως είπε, τους βουλευτές που διαφωνούν, εμφανίστηκε μιλώντας στο STAR CHANNEL, στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης. «Δεν μπορεί κάποιοι να λένε για το γάλα έλα μωρέ σιγά το θέμα. Ε, η παραγωγική βάση της χώρας δεν είναι σιγά το θέμα. Γιατί αυτό διακυβεύεται» είπε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε, ότι «το θέμα δεν είναι απλά η διάρκεια ζωής του γάλακτος. Μιλάμε για το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Αν θα ξαναέχουμε οικονομία των μεταπρατών και των εισαγωγέων ή ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο. Αν διαλυθεί η παραγωγική βάση της χώρας δεν θα ξαναδημιουργηθεί εύκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας τόνισε ότι «δεν μπορεί η κυβέρνηση από την μια να διατείνεται ότι έχει ψηφίσει μονομερώς προϋπολογισμό και νόμο για τους πλειστηριασμούς και από την άλλη να κολλάει στο θέμα τους γάλακτος. Δεν πρόκειται να πέσει καμία κυβέρνηση» την οποία και καλεί να προχωρήσει σε αλλαγές στη συγκεκριμένη ρύθμιση που θα στηρίξουν την παραγωγή στη χώρα.

Ερωτώμενος αν η στάση του υπαγορεύεται από εσωκομματικούς διαγκωνισμούς αλλά και για την πιθανότητα διαγραφής είπε: «Δεν παίζω παιγνίδια και δεν με αφορούν τα σενάρια. Δεν πρόκειται να χαρίσω σε κανέναν μια πορεία που έχω στην παράταξη από μικρό παιδί. Από όποια θέση και να μαι θα δώσω τη μάχη για την παράταξή μου. Δεν πρόκειται να μην είμαι στο ραντεβού των επόμενων 45 ημερών, στη εκλογική μάχη που θα δώσει η παράταξή μου για μια άλλη Ευρώπη».

Από το Blogger.