Header Ads

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Eιδικό καθεστώς ελέγχων για αλλοδαπούς μεταφορείς

Αναδημοσίευση από τη «Ναυτεμπορική».

Στην επέκταση του μοντέλου της συνδυαστικής μεταφοράς στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, που εφαρμόζεται στην γραμμή Σαρωνίδα - Ελληνικό και σε άλλες περιοχές που απέχουν από το κέντρο, προχωρεί το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.



Παράλληλα, στέγη στο νέο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα, πέραν της ενοποίησης των σταθμών Πελοποννήσου και Λιοσίων, θα βρουν και οι διεθνείς γραμμές, κυρίως αυτές που κατευθύνονται προς τρίτες χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια).

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Ν" ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ανακοινώνοντας ότι έρχονται ρυθμίσεις για την καταβολή των προστίμων από αλλοδαπούς μεταφορείς εμπορευμάτων, ενώ δίδεται δυνατότητας στους δήμους παραμεθορίων περιοχών να προχωρούν σε ελέγχους στους δρόμους.

Ο κ. Παπαδόπουλος αφήνει αιχμές για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα συναρμόδια υπουργεία τα θέματα των οδικών μεταφορών, τονίζοντας ότι, τα αιτήματα του κλάδου σε ότι αφορά το ΥπΥΜεΔι έχουν στο σύνολο τους ικανοποιηθεί.
Από το Blogger.