Header Ads

Καταγγελία αναγνώστριας - «Διατίθεμαι να φτάσω μέχρι δήμαρχο» (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Απαραδεκτο! κοινοποιηστε ! Εχουμε τρελλαθει τελειως? Κοινοποιειται φωτογραφεια για αδεσποτο σκυλι απο το κυνοκομειο πτολεμαιδας.Βρισκεται Φιλοζωη που ειναι προθυμη να κανει 11 ωρες δρομο για να παει να παρει το φανερα αδυνατισμενο και εξαντλημενο σκυλι.Ολα ειναι ετοιμα.Σπιτι μονοκατοικια γιατρος που περιμενει και πολλη πολλη αγαπη και λαχταρα για το ζωντανο.
Επικοινωνουμε και μας λενε οτι το αδεσποτο πιαστηκε και μας περιμενει.Του κανουν εξετασεις και βγαινει θετικο σε καλαζαρ.Η φιλοζωη επιμενει να το θελει και με την αρρωστεια και περιμενει να μας πουν ποτε να ανεβουμε.Ειμαστε σταντ μπαι και μας λενε οτι το θεμα του σκυλιου θα περασει απο πενταμελη επιτροπη.Η αποφαση της επιτροπης ειναι το σκυλι να παραμεινει λεει στην πολη για το καλο του .ΠΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ????εΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕς ΣΥΝΘΗΚΕς ΔΙΑΒΙΩΣΗς ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥς ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ? Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!ΦΟΛΕς, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕς ΣΚΥΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ!πΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?τΙΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ? ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!Εχω ενημερωσει ολους τους φιλοζωους!

Αναγνώστρια

-
Ανανέωση:

Το θέμα λύθηκε, όπως μας ενημέρωσαν από το Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας. Μάλιστα η εν λόγω αναγνώστρια έγραψε το εξής: Το κυνοκομειο Πτολεμαιδας φροντισε τελικα ωστε να υιοθετηθει ο σκυλος απο φιλοζωη Η οποια ανελαβε ολα του τα εξοδα και υποσχεθηκε να του δινει οση αγαπη τροφη σπιτι και θεραπεια χρειαζεται.Αυτο εμενα με καλυπτει σας ευχαριστω ολους για την προθυμια σας.Η συνεργασια μας μαζι τους εφοσον λυθηκε η παρεξηγηση ειναι αρτια!Για να σας το λεω εγω αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας για το σκυλακι!Ειναι σε σπιτι και θα εχουμε συχνα ενημερωσεις απο την υπευθυνη των υιοθεσιων στην Πτολεμαιδα.
Από το Blogger.