Header Ads

ΓΕΝΟΠ: Συναντήσεις με στελέχη των ΟΤΑ της Δυτικής Μακεδονίας

Απο τη συνάντηση με το Δήμαρχο Φλώρινας
Το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γενικότερα των κοινωνικών φορέων για τα ζητήματα της πώλησης των Δικτύων Μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ) και της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, είχε συναντήσεις με στελέχη των ΟΤΑ της Δυτικής Μακεδονίας και εκπροσώπους φορέων στην περιοχή της Φλώρινας, που πλήττεται από το σ/ν για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Σταμάτης Ρέλιας, ο Γ.Γραμματέας Αντώνης Καρράς, ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Μαστρολέων, ο Ταμίας Γιάννης Μανές, ο Οργανωτικός Γραμματέας Λευτέρης Παλούκας και ο Β΄Αντιπρόεδρος Κώστας Κουτσοδήμας συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακή, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δ. Ηλιάδη καθώς και τους Δημάρχους Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο και Αμυνταίου Ιωακείμ Ιωσηφίδη.

Τα μέλη του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ επισκέφθηκαν επίσης τον Μητροπολίτη Φλώρινας-Πρεσπών και Εορδαίας κ Θεόκλητο, τον οποίο και ευχαρίστησαν εκ μέρους των χιλιάδων εργαζόμενων της ΔΕΗ για τη δημόσια τοποθέτησή του ενάντια στη διάλυση του Ομίλου ΔΕΗ.

Το πρωί της Παρασκευής (21/3/2014) το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ επισκέφτηκε το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας όπου και είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ε.Κ. , παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σε εκπροσώπους των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης ενώ αργότερα το απόγευμα έγινε ανοιχτή συζήτηση για το ζήτημα της διάλυσης του Ομίλου ΔΕΗ στην οποία συμμετείχαν δεκάδες εργαζόμενοι της ΔΕΗ, κυρίως από την περιοχή της Φλώρινας (ΑΗΣ Αμυνταίου και ΑΗΣ Μελίτης).

Οι συναντήσεις και οι ενημερωτικές επαφές των μελών του Προεδρείου της Ομοσπονδίας ,που πραγματοποιούνται στη βάση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (14/3/2014),θα συνεχιστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα με εκπροσώπους και άλλων φορέων και οργανώσεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Blogger.