Header Ads

Θέσεις εργασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να συγκροτήσει μια βάση δεδομένων υποψηφίων που θα μπορούσαν να προσληφθούν ως διοικητικοί-ερευνητές υπάλληλοι επί συμβάσει (ομάδα καθηκόντων IV) στον τομέα της κοινοβουλευτικής έρευνας. Η διαδικασία επιλογής θα διοργανωθεί με την τεχνική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού (EPSO).
Οι όροι εργασίας των υπαλλήλων αυτών ορίζονται από το καθεστώς που εφαρμόζεται επί του λοιπού προσωπικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΚεΛΠ).

Η βάση δεδομένων θα χρησιμοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι θέσεις θα έχουν έδρα τις Βρυξέλλες.
Ωστόσο, οι ανάγκες του οργάνου μπορεί να καταστήσουν αναγκαία την πραγματοποίηση αποστολών στους άλλους τόπους εργασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Οι διαδικασίες επιλογής των υπαλλήλων επί συμβάσει συνήθως προσελκύουν μεγάλο αριθμό υποψηφίων με πολλά προσόντα που περνούν επιτυχώς τη δοκιμασία. Για τούτο οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η βάση δεδομένων μπορεί να υπερβαίνει τις ανάγκες του οργάνου.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων για το 2014 είναι 50 περίπου. Η σύμβαση θα έχει αρχική διάρκεια ενός (1) έτους με δυνατότητα ανανέωσης, χωρίς η συνολική διάρκεια να δύναται να υπερβεί τα έξι (6) έτη.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εδώ.

epixeiro.gr
Από το Blogger.