Header Ads

600 μόνιμοι στη ΔΕΗ και 500 στον ΟΤΕ

Με 600 τακτικούς υπαλλήλους θα ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της η ΔΕΗ ΑΕ, έξι χρόνια μετά την τελευταία προκήρυξή της μέσω ΑΣΕΠ, ενώ σε 500 και πλέον προσλήψεις θα προχωρήσει ο ΟΤΕ έως το τέλος του έτους σύμφωνα με δημοσίευμα του ενθέτου Εργασίας του Εθνους.


Η διαδικασία πρόσληψης του προσωπικού θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα αναμένεται η τελική έγκριση της προκήρυξης των προσλήψεων από το Υπουργείο, με το ενδεχόμενο της αλλαγής του αριθμού των θέσεων.

Πρόκειται για τον πρώτο διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί μετά από την προκήρυξη αντίστοιχου διαγωνισμού το 2008, για την πλήρωση 120 οργανικών θέσεων.

Οι δύο μεγάλοι οργανισμοί θα προσλάβουν κυρίως τεχνικό προσωπικό, μηχανικούς, ειδικούς επιστήμονες αλλά και διοικητικούς, σε μια προσπάθεια να καλύψουν τα κενά που προκαλούν οι αθρόες συνταξιοδοτήσεις των τελευταίων ετών.

Ηδη στον ΟΤΕ βρίσκεται σε εξέλιξη προκήρυξη πρόσληψης 14 Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών, ενώ το αίτημα της ΔΕΗ για ενίσχυση του προσωπικού της σε ορυχεία και σταθμούς βρίσκεται ήδη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αναμένοντας την έγκρισή του.

e-dimosio.gr
Από το Blogger.