Header Ads

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης στην Πτολεμαΐδα

Η Πόλη της Πτολεμαΐδας θα φιλοξενήσει το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Εορδαίας «Γεώργιος Χαλκίδης » το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης Παίδων-Κορασίδων, που συνδιοργανώνουν η Εθνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης και η ΔΕΗ Α.Ε. υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Εορδαίας .

Στη μεγάλη αυτή Αθλητική διοργάνωση αναφέρθηκαν οι εκπρόσωποί της στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησαν στα Μ.Μ.Ε.
Παίρνοντας πρώτος το λόγο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Θάνος ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές , τονίζοντας ότι « πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα με τη συμμετοχή 200 Αθλητών και πλέον , που θα διεξαχθεί στις άρτια οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Εορδαίας ». Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Εορδαίας για τη θερμή φιλοξενία και την ενεργή συμμετοχή της στην όλη διοργάνωση.
Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος , εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Φ.Π. για τις δραστηριότητές του ευχόμενος καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες Αθλητές .
«Ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Δήμο μας, μετά από την καλή συνεργασία πολλών φορέων και προσώπων , που θα δώσει άλλη διάσταση στην περιοχή μας » επεσήμανε η Δήμαρχος Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου, τονίζοντας ότι οι διοργανώσεις αυτής της εμβέλειας έχουν πολύ μεγάλη σημασία, καθώς δίνεται η ευκαιρία στη νεολαία να παρακολουθήσει το πανάρχαιο αυτό άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης, ώστε όσοι επιθυμούν να το ακολουθήσουν.
Από την πλευρά του ο Διευθυντής της ΔΕΗ Α.Ε. Κ. Στεριώτης, αναφερόμενος στη συνεργασία αυτή, υπογράμμισε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον με την διοργάνωση νέων αθλητικών δραστηριοτήτων, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Φ.Π. Κωνσταντίνο Θάνο για την πρωτοβουλία του να πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα και στο ενεργειακό κέντρο της χώρας μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Επι πλέον ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τη Δήμαρχο Εορδαίας για την άριστη συνεργασία τους.
Να σημειωθεί ότι η τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ¨Ολυμπιακής Πάλης Παίδων - Κορασίδων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και ώρα 5μμ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Εορδαίας.

Από το Blogger.