Header Ads

Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1/4/2014 και ώρα 11: 00 π.μ στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Ζ.Ε.Π , με τα παρακάτω θέματα:



1. Έγκριση πρακτικού 8ης συνεδρίασης του 2013
2. Μ.Π.Ε. του έργου : «Εγκατάσταση δικτύου μεταφοράς θερμού ύδατος (τηλεθέρμανσης) από τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμη ύλη βιομάζα εγκατεστημένης ισχύος 619 kw, 3,5 MWth», στο πλαίσιο της Πράξης : «Διποταμία Πράσινη Κοινότητα» στο Δ. Νεστορίου της Π.Ε. Καστοριάς, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με φορέα το Δήμο Νεστορίου.

3. Μ.Π.Ε. του έργου : «Ίδρυση μονάδας εκτροφής γουνοφόρων ζώων (μίνκ), και μονάδα επεξεργασίας κτηνοτροφικών αποβλήτων της εταιρίας ¨BLACK DIAMOND MINK Γουναρικά Α.Ε.¨ στα εκτός σχεδίου αγροτεμάχια με αριθμό 518 και 519 της Τ.Κ. Διποταμίας, της Δ.Ε. Ακριτών, του Δήμου Νεστορίου, της Π.Ε. Καστοριάς».

4. Μ.Π.Ε. του έργου : «Εκτροφείο γουνοφόρων ζώων δυναμικότητας 8.000 ενηλίκων μινκ της εταιρίας «TOP FARM A.E», στην εκτός σχεδίου περιοχή του αγροκτήματος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Αντωνίου, της Δ.Ε. Κορεστείων, του Δήμου Καστοριάς, της Π.Ε. Καστοριάς».

Εισηγήτρια των θεμάτων 2 έως 4 : η κ. Μιχαλοπούλου Κων/να,Γεωπόνος με Δ βο, υπάλληλος Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Π.Ε Καστοριάς

5. Μ.Π.Ε. του έργου : «Δανειοθάλαμος για τις ανάγκες του έργου “Εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Κ. Μαυροδεντρίου Δήμου Κοζάνης” στην Π.Ε. Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

6. Μ.Π.Ε. του έργου : «Υφιστάμενη πηγή στη θέση Πάρχαρ στα Κομνηνά του Δήμου Εορδαίας και υφιστάμενος αγωγός μεταφοράς για την ύδρευση της Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου (αφορά και εργασίες τροποποίησης–βελτίωσης του έργου)».

7. Μ.Π.Ε. του έργου : «Εκμετάλλευση λατομείου βιομηχανικού ορυκτού (ολιβίνη) σε δημόσια έκταση εμβαδού 100.000 τμ στη θέση Τούμπα της ΤΚ Χρωμίου – ΔΕ Αιανής Δ Κοζάνης, στην ΠΕ Κοζάνης, ΠΔΜ με δικαιούχο φορέα την εταιρεία ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΒΟΥΡΚΑ ΑΒΕΕ».

Εισηγήτρια των θεμάτων 5 έως 7 : κ Αδαμαντία Σκαρλάτου, Δασολόγος με Δ βο, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης

8. ΜΠΕ του έργου : «Λειτουργία υφιστάμενων γεωτρήσεων τροφοδοσίας και υφιστάμενου αρδευτικού δικτύου με τα συνοδά του έργα, του ΤΟΕΒ Πύργων Εορδαίας, στην ΤΚ Πύργων της ΔΕ Βερμίου, του Δήμου Εορδαίας της ΠΕ Κοζάνης».

Εισηγητής : κ. Κων/νος Μπακούσης, Μηχ/γος Μηχ/κός ΤΕ με Ε βο, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης.
Από το Blogger.