Header Ads

Κοζάνη: Συνέλαβαν 20χρονη για κλοπές

Χθες (29.03.2014) το μεσημέρι στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 20χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, για διακεκριμένες κλοπές.



Συγκεκριμένα, η 20χρονη λίγο νωρίτερα στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης αφαίρεσε από την τσάντα 39χρονης ημεδαπής ένα πορτοφόλι, έγινε όμως αντιληπτή και στην προσπάθειά της να διαφύγει το απέρριψε στο έδαφος, αλλά ακινητοποιήθηκε από υπάλληλο ιδιωτικής υπηρεσίας φύλαξης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα, ενεργώντας από κοινού με συνεργό της, η οποία διαφεύγει της σύλληψης, είχαν αφαιρέσει την ίδια ημέρα άλλα δύο πορτοφόλια από δύο ημεδαπές στο χώρο της λαϊκής αγοράς.
Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εκατόν εξήντα (160) ευρώ, μέρος του οποίου αποδόθηκε στις παθούσες.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης και εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστιδες να συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η συνεργός της αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Από το Blogger.