Header Ads

Εντυπωσιακή η εκδήλωση της Άρσης Βαρών Επιλέκτων στην Πτολεμαΐδα (Φωτογραφίες)

Με την άψογη οργάνωση, την μεγάλη προσέλευση του κόσμου και την εντυπωσιακή εικόνα τους αγωνιστικού μέρους της όλης διοργάνωσης να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της, έπεσε η αυλαία του «Πανελληνίου Κυπέλου Επιλέκτων Άρσης Βαρών» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Πτολεμαΐδας.

Επρόκειτο για μία κορυφαία διοργάνωση που κατέστη εφικτό να υλοποιηθεί κατόπιν πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.
Είναι άξιο λόγου ότι τόσο στο αγωνιστικό της μέρος όσο και στο οργανωτικό, η διοργάνωση κέρδισε τις εντυπώσεις αφήνοντας μία πολύ θετική εικόνα για ένα άθλημα που σε τοπικό επίπεδο, είχε και έχει σημαντική προοπτική.
Την όλη εκδήλωση υποστήριξαν ενεργά η Δ.Ε.Η Α.Ε, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Πτολεμαΐδας και πολιτιστικοί –λαογραφικοί φορείς του Δήμου Εορδαίας: Σύλλογος Μικρασιατών, Ποντίων, Θρακιωτών, Κλεισουριέων, Καρδιάς, Ηπειρωτών και Κρητών.
Στον απόηχο της εκδήλωσης, τα ¨μηνύματα¨ που λαμβάνουν οι παράγοντες της ΚΕΔΕ και του Δήμο Εορδαίας δε μπορεί παρά να ενθαρρύνουν περαιτέρω την ανάληψη δράσεων για την επίτευξη παρόμοιων εκδηλώσεων στην Περιφέρεια. Εκδηλώσεων που θα επιτρέπουν τόσο την αξιοποίηση του ανθρώπινου αθλητικού δυναμικού όσο και των άρτιων υποδομών που διαθέτει ο Δήμος.
Η Διοίκηση της ΚΕΔΕ ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά όσους συνεργάστηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχή διοργάνωση.










Από το Blogger.