Header Ads

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από την Πτολεμαΐδα - Σκοτώθηκε 45χρονος επιχειρηματίας (Σοκαριστικές φωτογραφίες)

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Πατρινός επιχειρηματίας Θέμης Παναγόπουλος


Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός μεταξύ των γνωστών και πάγωσε τους συγγενείς του. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο πατρινός επιχειρηματίας επαγγελματικών και ιατρικών ενδυμάτων Θέμης Παναγόπουλος σκοτώθηκε σε τροχαίο που συνέβη έξω από την Πτολεμαιδα σήμερα το απόγευμα. Ο 45χρονος επέστρεφε από τα Σκόπια όπου είχε πάει για την δουλειά του.

Ηταν ιδιοκτήτης της Pan Medical Line. Ο 45χρονος ήταν αδελφός της προέδρου του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Πάτρας Γιώτας Παναγοπούλου. Η επιχειρηματικές και κοινωνικές του επαφές στην Πάτρα τον είχαν κάνει πολύ γνωστό και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο δρόμο Πτολεμαϊδας-Φλώρινας και στο 39ο χιλιόμετρο, έξω από τον Φιλώτα.

Για το ίδιο δυστύχημα, αναφέρει η ΕΛΠΑ Πτολεμαΐδας
Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα στην Παραβεγορητιδα λίγο πριν το χωριό Πεντάβρυσος Εορδαίας,όταν όχημα κάτω από άγνωστες συνθήκες ο οδηγός του έχασε τον έλεγχό του,και να προσκρούσει στις προστατευτικές μπαριέρες.Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του,που μάλλον ήταν από άλλη περιοχή της Ελλάδος.Ο άτυχος άνδρας προσκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.Έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Πτολεμαΐδας.







Από το Blogger.