Header Ads

Ολοι εναντίον Κωνσταντοπούλου - Κατάφερε να τους βγάλει όλους έξω από τα ρούχα τους

Στα... κάγκελα βρέθηκαν για ακόμη μια φορά βουλευτές του Κοινοβουλίου, kau;vw είχαν άγρια αντιπαράθεση, από το πρωί της Πέμπτης, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο Μάκης Βορίδης, η Λιάνα Κανέλλη και ο Παναγιώτης Ρήγας ήρθαν σε διαδοχική αντιπαράθεση με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κατάφερε να τους βγάλει όλους έξω από τα ρούχα τους.

Με αφορμή τη διαμαρτυρία των νεολαιών του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό Γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τις συλλήψεις που έκανε η αστυνομία, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για ποινικοποίηση της διαμαρτυρίας καθώς όπως είπε στη ΓΑΔΑ βρίσκονται 47 νέοι άνθρωποι, επειδή τόλμησαν αμφισβητήσουν την απάνθρωπη πολιτική του υπουργείου Ναυτίας με τα λευκά φέρετρα.
«Εκεί βρίσκονται βουλευτές μας και ζητούν εξηγήσεις και ενημέρωση, και δεν τους αφήνουν να μιλήσουν με συλληφθέντες» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε «Αυτή είναι αστυνομική βία με πολιτικά χαρακτηριστικά και είναι η πολλοστή φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε εκπροσώπους ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης; Να συλλαμβάνει τους νέους του ΣΥΡΙΖΑ; Τι κυβέρνηση είστε εσείς που χρησιμοποιείτε την ΕΛΑΣ για να επιτίθεστε στην αντιπολίτευση και την κοινωνία;».
Στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο υπουργός δικαιοσύνης λέγοντας ότι όλοι έχουν ευαισθησίες εδώ, και δεν μπορεί εκείνη να καπηλεύεται και να βγάζει πορίσματα και να μιλάει για δολοφονίες. Μάλιστα ο κ. Αθανασίου αναφέρθηκε και στα παλιά γεγονότα έξω από την ΕΡΤ και είπε στην κυρία Κωνσταντοπούλου «Εκτός και αν η βοήθεια που ζητήσατε είναι σαν και αυτή που ζητήσατε έξω από την ΕΡΤ».
Η φράση αυτή εξόργισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου που άρχισε να φωνάζει «ντροπή σας , δώστε μου το λόγο» και λίγο μετά επιτέθηκε στον κ. Αθανασίου λέγοντας «επειδή κάνατε υπαινιγμό εύχομαι ποτέ να μην υποστείτε αστυνομική βία, θα έπρεπε να ντρέπεστε, που αναφερθήκατε στα επεισόδια έξω από την ΕΡΤ».
Στην Κωνσταντοπούλου επετέθη και η Λιάνα Κανέλλη επειδή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οποίος δεν τοποθετηθεί για το θέμα θα είναι συνένοχος. «Γυρίζω την κατηγορία για συνενοχή ως αερολογική και ανυπόστατη» απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε και ο Μάκης Βορίδης ο οποίος είπε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου «όσο και αν τσιρίζετε και όσο και αν σκούζετε από το πρωί ως το βράδυ δεν είστε αξιόπιστη και δεν σας ακούμε».
Με σκληρά λόγια καταφέρθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «Αν κάποιος δεν σέβεται τον εαυτό του δεν έχεις να πεις πολλά. Δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, υπάρχουν χυδαίοι άνθρωποι και το τελευταίο διάστημα η βουλή ατύχησε να έχει και χυδαία πρόσωπα. ».


Από το Blogger.