Header Ads

ΒΙΝΤΕΟ-Μακρή προς Χρυσοχοΐδη: Διαβάστε πρώτα το μνημόνιο

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ραχήλ Μακρή και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατά την διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στην διαρκή επιτροπή παραγωγής και εμπορίου. Αφορμή στάθηκε το άρθρο για τις υπερωρίες των εργαζομένων που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο ο κ. Χρυσοχοΐδης απέσυρε ώστε να κατατεθεί ως τροπολογία, και η άρνηση του υπουργού να απαντήσει σε ερώτηση της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Η κ. Μακρή κάλεσε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή, που καθόταν δίπλα της, να πιέσει τον κ. Χρυσοχοΐδη να απαντήσει στην επίμαχη ερώτηση με τον τελευταίο να τονίζει «δεν δέχομαι υποδείξεις από συνδικαλιστές».

Η κ. Μακρή αντέδρασε έντονα τονίζοντας ότι οι συνδικαλιστές που καταγγέλλει ο κ.Χρυσοχοΐδης πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ. Άμεση ήταν η παρέμβαση του προεδρεύοντα της επιτροπής, κ. Βλάχου, ο οποίος έκανε συστάσεις στην κ. Μακρή.

«Όποιος εκνευρίζεται με τις απόψεις των άλλων να αλλάξει επάγγελμα», τόνισε ο κ. Βλάχος.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν ο κ.Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως «δεν επιτρέπει σε καμία κ. Μακρή να του μιλάει έτσι», με την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποχωρεί λέγοντας προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, «Διαβάστε πρώτα το μνημόνιο».

Δείτε το βίντεο

Από το Blogger.