Header Ads

Δεν κλείνει ΔΕΥΑΕ και ΔΕΤΗΠ

Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί κλεισίματος των δημοτικών επιχειρήσεων ΔΕΥΑΕ και ΔΕΤΗΠ.



Το θέμα των δύο δημοτικών επιχειρήσεων έχει τεθεί κατ΄ επανάληψη στις συναντήσεις του Υφυπουργού κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη.

Στην τελευταία συνάντηση του διαβεβαιώθηκε ότι δεν υφίσταται ζήτημα κλεισίματος των δυο δημοτικών επιχειρήσεων του Δήμου Εορδαίας και ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Άλλωστε η καθεμιά από τις δύο επιχειρήσεις, επιτελούν πολύ σημαντικό κοινωνικό ρόλο για την περιοχή της Εορδαίας και σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν τέτοια σενάρια.

Για την πλήρη εξέλιξη του θέματος, έχει ενημερωθεί από τον ίδιο και η Δήμαρχος Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου, με την οποία ο Υφυπουργός βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία.
Τέλος, ο Υφυπουργός διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους των δύο επιχειρήσεων, στους οποίους και στηρίζεται η λειτουργία τους, ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για το μέλλον.
Από το Blogger.