Header Ads

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος: Στηρίζουμε τον Πρωθυπουργό, όχι τον πρόεδρο της ΝΔ

«Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ νιώθουμε ικανοποιημένοι αλλά όχι δικαιωμένοι» είπε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2014.


Αρχικά επισήμανε ότι το πλεόνασμα «έχει επηρεάσει το κλίμα και στη Βουλή. Καιρό είχαμε να είμαστε σε ένα κλίμα ευχάριστο και χαλαρό μεταξύ μας…» .

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί τα κόμματα της αντιπολίτευσης διαμαρτύρονται επειδή δεν είναι συμφωνημένος με την τρόικα ο προϋπολογισμός. «Να ενοχληθεί η τρόικα… καλά. Αλλά το αντιμνημονιακό μέτωπο γιατί; Τι φοβάστε; Μήπως μείνουμε χωρίς βαρβάρους που έλεγε κι ο ποιητής;».

Στη διάρκεια της ομιλίας του ζήτησε από τους βουλευτές να αποφασίσουν αν θέλουν να έχουμε πλεόνασμα: «Κυρίες και κύριοι θέλετε ή δεν θέλετε να έχουμε πλεόνασμα. Είναι καλό ή κακό; Ή μήπως ξεχνάτε από πού ξεκινήσαμε…; Μπορούμε και πρέπει να γυρίσουμε στο 2009 ή όχι; Εμείς λέμε όχι» κατέληξε. Όσο για τις επιλογές που έχουν κάνει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είπε: «Δεν πουλήσαμε την ψυχή μας αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία τους παρουσίασε τους τομείς στους οποίους το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με την πολιτική που ακολουθείται, κυρίως στην Παιδεία και την Υγεία.

«Κάποιοι επιμένουν να μας χαρακτηρίζουν δεκανίκι της ΝΔ αλλά θα μπορούσε να είναι και αντίθετα. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Έλληνα Πρωθυπουργό κι όχι τον πρόεδρο της ΝΔ. Πάνω απ΄ όλους μας είναι η πατρίδα μας με τους θεσμούς και τους πολίτες. Όπως είπε κι ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε για να υπηρετεί το λαό και τους πολίτες».

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή


enikos
Από το Blogger.