Header Ads

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες στην Πτολεμαΐδα

Είχαν αφαιρεθεί χρυσαφικά και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας πάνω από 16 . 000 ευρώ

Σε συνέχεια του από 21-12-2013 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε στη σύλληψη 52χρονου ημεδαπού για κλοπή καθώς και για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων, γνωρίζεται ότι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις περιπτώσεις κλοπών οικιών στην Πτολεμαΐδα, ενώ σ υνελήφθη 29χρονος ημεδαπός και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών (μιας 31χρονης και ενός 35χρονου) για αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος.


Ειδικότερα, από τη συνεχιζόμενη έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες τρεις κλοπές σε σπίτια στην Πτολεμαΐδα τον τελευταίο μήνα, από τα οποία είχαν αφαιρεθεί κυρίως κοσμήματα, συνολικής αξίας 16 .800 ευρώ περίπου , μέρος των οποίων πούλησε στον 35χρονο στη Σκύδρα Πέλλας, ενώ από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα με ασημικά στη Σκύδρα Πέλλας, ιδιοκτησίας του 29χρονου και της 31χρονης, βρέθηκαν κλοπιμαία που αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους .

Ο 29χρονος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του 35χρονου και της 31χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες, των οποίων η συμμετοχή και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις ερευνάται, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Από το Blogger.