Header Ads

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών στην Καστοριά (ΦΩΤΟ)

Χθες (10-12-2013) τις πρωινές ώρες στην Εθνική Οδό Καστ οριάς – Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς , συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (έναν 30χρονο, δύο 32χρονους και δύο 39χρονους) για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε πέντε οχήματα (τέσσερα Ι.Χ.Ε. και ένα Ι.Χ.Φ.), από τα οποία τρία μετέφεραν ναρκωτικά και δύο λειτουργούσαν ως προπομποί.


Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα που έγινε στα αυτοκίνητα, τα οποία κινούνταν με σταθερή μεταξύ τους απόσταση και διάταξη, στο Ι.Χ.Φ. και στα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που οδηγούσαν ο 30χρονος, ο 39χρονος και ο 32χρονος αντίστοιχα, βρέθηκαν συνολικά δέκα τέσσερις (14) ταξιδιωτικοί σάκοι με διακόσιες πενήντα επτά (257) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι οδηγοί των άλλων δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων έλεγχαν το δρομολόγιο, διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά των ναρκωτικών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

κάνναβη, συνολικού βάρους 368 κιλών και 843 γραμμαρίων,
τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,
δώδεκα (12) κινητά τηλέφωνα,
είκοσι (20) κάρτες SIM,
το χρηματικό ποσό των χιλίων επτακοσίων είκοσι πέντε (1.725) ευρώ και
το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων τριακοσίων (3.300) λεκ Αλβανίας



Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κυρία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Από το Blogger.