Header Ads

Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων: Ευχαριστούμε τα μέλη που μας τίμησαν

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, εκφράζει την μεγάλη ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2013 για την ανάδειξη της νέας Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, που της έδωσε την απόλυτη πλειοψηφία με ποσοστό 52,30 % και την εκλογή των νέων μελών στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων.

Οι οικονομολόγοι δικαίωσαν με την ψήφο τους τις δυνάμεις εκείνες που πραγματικά προσπαθούν και πετυχαίνουν τους στόχους που καθορίζουν απ’ την αρχή, τόσο όσον αφορά την προβολή και καθιέρωση του θεσμοθετημένου ρόλου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, όσο και την προσπάθεια ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού του Επιμελητηρίου.
Απέρριψαν τις πρακτικές εκείνες που υποβαθμίζουν τον ρόλο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με τον καταιγισμό μηνυμάτων, που είχαν ως στόχο την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τον μηδενισμό των προσπαθειών των προηγούμενων ετών.
Αυτή η προσπάθεια που τιμήθηκε από τα μέλη μας, θέλουμε να τη συνεχίσουμε και στην επόμενη περίοδο, συνεργαζόμενοι με όλους τους τοπικούς φορείς και με τη συμμετοχή και ενεργοποίηση των συναδέλφων να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων, που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Επιδίωξη μας η επαγγελματική κατοχύρωση όλων των Οικονομολογικών δραστηριοτήτων, γεγονός που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων οικονομολόγων.
Τα προβλήματα είναι κοινά και η αντιμετώπιση τους χρειάζεται την συνεργασία όλων.
Ευχαριστούμε τα μέλη που μας τίμησαν με την ψήφο τους και διαβεβαιώνουμε ότι η ΔΗ.ΚΙ.Ο. θα είναι συνεπής με τις προεκλογικές δεσμεύσεις για ένα δυναμικό, διεκδικητικό και δημιουργικό Οικονομικό Επιμελητήριο.


Με εκτίμηση
Γ ια την ΔΗΚΙΟ
Δυτικής Μακεδονίας

Εμμανουήλ Καρακάσης
Από το Blogger.