Header Ads

Νεάπολη: Ημερίδα «Οι αρχές της επιτυχημένης επιχειρηματικότητας»

Μια μοναδική ομιλία-σεμινάριο εφαρμοσμένης επιχειρηματικότητας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι νέοι, παλαιοί και υποψήφιοι επιχειρηματίες, παραβρέθηκαν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Βοίου στη Νεάπολη, στην Ημερίδα –Σεμινάριο που διοργάνωσε το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Λογιστών και Φοροτεχνικών Βοίου και τους εμπορικούς Συλλόγους Βοίου.

Ο τίτλος του Σεμιναρίου ήταν «Πως να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα» και προσέφερε πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες για την εφαρμογή των αρχών της επιτυχημένης επιχειρηματικότητας.
Ο Εισηγητής του σεμιναρίου Δρ Νέστορας Κολοβός κατά την ανάπτυξη του θέματος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον παράγοντα της ψυχολογίας του επιχειρηματία, ο οποίος προσδιορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιτυχία της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Παράλληλα παρουσίασε εφαρμοσμένα θέματα επιχειρηματικότητας, δίνοντας χρήσιμες οδηγίες και κατευθύνσεις για τη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κώστας Κυριακίδης, ενώ ο Αντιπρόεδρος αυτού κ. Δημήτρης Κοσμίδης , αφού καλωσόρισε από την πλευρά του τους συντοπίτες του που έδωσαν το παρόν, συντόνισε την ημερίδα, που κατά γενική ομολογία ικανοποίησε τους συμμετέχοντες που εκφράστηκαν με κολακευτικά σχόλια για την ποιότητα και το περιεχόμενο της ομιλίας, αλλά και την πρωτοβουλία των διοργανωτών για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.


Από το Blogger.