Header Ads

ΔΕΥΑ Εορδαίας: Συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου - Τα θέματα

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ε., η οποία είχε ορισθεί για την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013, αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 10.00 π.μ., για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:



Έκθεση Ελέγχου Ορκωτών Λογιστών χρήσης 2011 (αριθ. πρωτ. 3873/12-09-2013) και συμπληρωματική Επιστολή επί της Έκθεσης Ελέγχου (αριθ. πρωτ. 5403/11-11-2013).

Έγκριση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2014.

Σχετικά με το υπ’ αριθ. πρωτ. 66955/15-10-2013 έγγραφο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Υπηρεσία Επιτρόπου Νομού Κοζάνης.

Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια καινούργιων υποβρυχίων αντλητικών συγκροτημάτων (100 Ηρ)».

Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια καινούργιων υποβρυχίων αντλητικών συγκροτημάτων (30 Ηρ)».

Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια Φορτηγού Οχήματος με σύστημα απόφραξης αποχετευτικών αγωγών».

Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια Ειδών Γραφικής Ύλης και Λοιπών Υλικών Γραφείου για το έτος 2014».

Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια Ειδών Χαρτικών – Απορρυπαντικών & Ειδών Υγιεινής για το έτος 2014».

Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντήρηση Αντλιοστασίων στην ευρύτερη περιοχή του Δ.Δ. Πτολεμαΐδας».

Έγκριση 2ης Παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Τ.Δ. Πενταβρύσου Δ. Πτολεμαΐδας».

Έγκριση 1ης Παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Τ.Δ. Ασβεστόπετρας Δ. Πτολεμαΐδας».

Ορισμός Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση τομών της Δ.Ε.Υ.Α.Ε.».

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Προμήθεια και Εγκατάσταση Αντλητικού Συγκροτήματος στο Πηγάδι 10 στο Δ.Δ. Πτολεμαΐδας του Δ. Εορδαίας».

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Προμήθεια και Αντικατάσταση κατεστραμμένου αντλητικού συγκροτήματος στην Γεώτρηση ΟΚΛΑΛΙΩΤΗ στο Δ.Δ. Πτολεμαΐδας του Δ. Εορδαίας>>.

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή θυροφράγματος στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού».

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Προμήθεια και Εγκατάσταση αντλητικού συγκροτήματος στον μειωτή στο Δ.Δ. Πτολεμαΐδας του Δ. Εορδαίας>>.

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής Εργασιών του Έργου: «Προμήθεια και Τοποθέτηση Αντλητικού Συγκροτήματος Ηλεκτρικού Πίνακα στην Κεντρική Δεξαμενή».

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής Εργασιών του Έργου: «Αντικατάσταση Αγωγών Ύδρευσης στον Υδατόπυργο του Δ.Δ. Πενταβρύσου».

Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής Παροχής Ασφαλιστικής Κάλυψης για τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα έργου της Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας.

Έγκριση Πρακτικού έρευνας αγοράς για την προμήθεια «Προτυπωμένων Ειδοποιητηρίων Λογαριασμών Νερού και Φακέλων με Παράθυρο».

Έγκριση Πρακτικού έρευνας αγοράς για την προμήθεια «Ηλεκτρολογικού Υλικού Σύνδεσης Γεώτρησης». Έγκριση Πρακτικού έρευνας αγοράς για την προμήθεια «Τηλεφωνικού Κέντρου για τις ανάγκες της Οικονομικής – Διοικητικής Υπηρεσίας Δ.Ε.Υ.Α.Ε.». Έγκριση Πρακτικού Δημόσιου Τακτικού Διαγωνισμού για Διαχείριση Ιλύος (Συλλογή-Μεταφορά) Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Β/Κ Πτολεμαΐδας. Νέα Τιμολόγια Μέσης Τάσης 2013. Λήψη απόφασης σχετικά με το υπ΄ ΑΡ./ΗΜ.: ΔΠΩΛ/ΚΠΜΘ/2511/17-10-2013 έγγραφο της Δ.Ε.Η. ΑΕ, καθώς και με τις εκκρεμείς Αγωγές και Δικαστικές Αποφάσεις που αφορούν κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας των αντλιοστασίων της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. Τοποθέτηση Συστήματος φρένων ABS στο φορτηγό του Βιολογικού Καθαρισμού. Σχετικά με την υπ’ αριθ. 374/2013 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας για αποδοχή μελετών. Εξουσιοδότηση στον Νομικό Σύμβουλο της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. κ. Ιορδάνη Καλαφάτη να παρασταθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2013 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης. Εξουσιοδότηση στον Νομικό Σύμβουλο της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. κ. Ιορδάνη Καλαφάτη να παρασταθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2013 ενώπιον του Ειρηνοδικείου Εορδαίας. Εξουσιοδότηση στον Νομικό Σύμβουλο της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. κ. Ιορδάνη Καλαφάτη να παρασταθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2014 ενώπιον του Ειρηνοδικείου Εορδαίας. Σχετικά με το υπ’ αριθ. πρωτ. 5685/19-11-2013 έγγραφο της ΕΔΕΥΑ. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 44/2011 Απόφαση Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Ε. για ρύθμιση οφειλών. Αναπλήρωση Προϊσταμένου Τεχνικής Υπηρεσίας Δ.Ε.Υ.Α.Ε. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. σχετικά με το υπ’ αριθ. πρωτ. ΔΠΕΙΣΕ 1088206 ΕΞ 2013 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. σχετικά με το υπ’ αριθ. πρωτ. ΔΠΕΙΣΕ 1096812 ΕΞ 2013 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. σχετικά: 1) με την από 25/10/2013 (Αρ. Κατ. Δικ. 438/2013) Αγωγή της Κ/Ξ Μ. Παρλάνης – Κ. Ιωαννίδης κατά της Δ.Ε.Υ.Α.Ε., η οποία θα συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης στις 26/03/2015, 2) Την από 26/06/2013 Εξώδικη Δήλωση-Γνωστοποίηση-Πρόσκληση με διαμαρτυρία της Κ/Ξ Μ. Παρλάνης – Κ. Ιωαννίδης προς την Δ.Ε.Υ.Α.Ε. Δαπάνες.

Από το Blogger.