Header Ads

Ξεκίνησαν οι 5οι Πτολεμαϊκοί αγώνες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας (Φωτογραφίες)

ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Με μία λαμπρή απογευματινή τελετή, που έχει καθιερωθεί να δίνει το «έναυσμα», ξεκίνησαν και επισήμως οι 5οι Πτολεμαϊκοί αγώνες που από το πρωί του Σαββάτου διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.
Οι «Πτολεμαϊκοί αγώνες» αποτελούν ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα που διεξάγονται σε Πανελλήνιο επίπεδο και που έχουν καταφέρει –στα 5 χρόνια που πραγματοποιούνται- όχι μόνο να αλλάξουν την σχέση του κόσμου με το άθλημα της κολύμβησης αλλά και να αλλάξουν την κολυμβητική συμπεριφορά των αθλητών που πλέον έχουν ανεβάσει κατά πολύ τα στάνταρ.
30 ομάδες, 820 αθλητές, δεκάδες προπονητές, στελέχη και παράγοντες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, του Δημοτικού κολυμβητηρίου, της Αθλητικής Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ και διοικητικό προσωπικό, κατάφεραν για 5η συνεχή χρονιά να «προκαλέσουν» κοσμοσυρροή στο Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας όπου -μέχρι και αύριο Κυριακή- θα βρίσκεται σε εξέλιξη το αγωνιστικό μέρος που στο σύνολό του περιλαμβάνει πέντε ενότητες.


Για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας και την περιοχή μας ευρύτερα είναι –κατά γενική ομολογία- ευτύχημα το γεγονός ότι σε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, να μπορούν να πραγματοποιούνται διοργανώσεις όπως είναι οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες. Διοργανώσεις που όχι μόνο επιτρέπουν στους αθλητές να ζήσουν τον ανταγωνισμό και τον συναγωνισμό, στο Ολυμπιακών προδιαγραφών κολυμβητήριο της πόλης (το οποίο είναι το δεύτερο σε Εθνικό επίπεδο που έχει κατοχυρώσει άδεια λειτουργίας), αλλά που ανοίγουν και παράλληλους/ευρύτερους τομείς (πολιτισμός, τουρισμός) και καλλιεργούν νέες προοπτικές μεταξύ των αθλητικών ομάδων αλλά και μεταξύ του κόσμου.
Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος με τον οποίο φορείς και συμμετέχοντες για μία ακόμα φορά εκφράστηκαν για το επίπεδο της διοργάνωσης/φιλοξενίας, εξαίροντας την προσπάθεια και το έργο της Ακαδημίας αλλά και επιβραβεύοντας την διοργάνωση των Πτολεμαϊκών, με την έμπρακτη στήριξή τους.
Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης βραβεύθηκαν αθλητές (της Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ) που έχουν πρωτεύσει σε προηγούμενους αγώνες, οι προπονητές τους, η Δήμαρχος Εορδαίας και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Σε ότι έχει να κάνει με την κλήρωση λαχνών, τα νούμερα των νικητών είναι τα εξής τέσσερα:
3003, 7852, 6102, 5469. Στα δύο πρώτα νούμερα αντιστοιχεί από ένα ποδήλατο, στο τρίτο νούμερο ένα Laptop, και στο τελευταίο ένα I-pad

Οι αγώνες θα συνεχιστούν αύριο –Κυριακή- πρωί στις 9.00


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ
www.delfiniaptol.gr
Από το Blogger.