Header Ads

Ημέρα Καριέρας 2013: Σημαντική ευκαιρία για τους νέους ανθρώπους

Η «Ημέρα Καριέρας 2013» αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους ανθρώπους, πτυχιούχους και επί πτυχίω, να συναντηθούν με στελέχη επιχειρήσεων, με εξειδικευμένους φορείς σε θέματα επιλογής προσωπικού αλλά και με νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) που μπορούν να λειτουργήσουν ως “φωτεινοί σηματοδότες” στην επαγγελματική τους διαδρομή. Στην περίοδο της δεινής οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα οι νέοι απόφοιτοι έχουν απόλυτη ανάγκη από καθοδήγηση και έμπνευση και γι αυτό το λόγο η «Ημέρα Καριέρας» θα επιδιώξει να αποτελέσει μία «γέφυρα σύζευξης» των νέων ανθρώπων και των επιχειρήσεων, έτσι ώστε να αποκομίσουν πρακτικά οφέλη και οι δύο πλευρές.


Πρόκειται για πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με στόχο την άρτια διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις προσπάθειές τους μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης οι παρακάτω φορείς:

τα Γραφεία Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Παρέμβασης της Π.Ε. Κοζάνης (Ε.Π.Τ.Α.Κ.),
το Γραφείο Τοπικής Πρωτοβουλίας Απασχόλησης «www.ergasiakozani.gr»
το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης
η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) Α.Ε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης (περιοχή Κοίλων).

http://hmerakarieras2013kozani.wordpress.com/
Από το Blogger.