Header Ads

Προκράτηση Εκθεσιακού Χώρου στην 30η«Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κοζάνη, 1 Οκτωβρίου 2013/ 561

Προς: Εν δυνάμει εκθέτες.



Προκράτηση Εκθεσιακού Χώρου στην 30η«Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας».

Αξιότιμε κύριε/ κυρία,

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, θα διοργανώσουν την «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», για 30η συνεχή χρονιά. Η Έκθεση θα λειτουργήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη 2014, όπως καθιερώθηκε τα τελευταία 12 χρόνια ενώ η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο 2014.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη Χώρα και η φετινή διοργάνωση (29η Έκθεση), απέδειξε ότι οι δυνατοί θεσμοί όπως η Έκθεση της Δυτ. Μακεδονίας, παραμένουν αποτελεσματικά εργαλεία προβολής και προώθησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στην 29η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», συμμετείχαν 120 επιχειρήσεις σε μια έκταση 5.000 τ.μ. στεγασμένου και 3.000 τ.μ. υπαίθριου χώρου. Η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάστηκαν, κάλυπταν μια ευρεία γκάμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενώ η επισκεψημότητα της ξεπέρασε τους 18.000 επισκέπτες, από την περιοχή κυρίως της Δυτ. Μακεδονίας αλλά και ευρύτερα.

Το 2014, η Έκθεση θα έχει Επετειακό Χαρακτήρα καθώς θα διανύει τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Εκθεσιακό γίγνεσθαι της Χώρας. Για το λόγο αυτό προγραμματίζονται ιδιαίτερες εκδηλώσεις για το κοινό και τους εκθέτες αλλά και στοχευμένη προσέλκυση ξένων εμπορικών επισκεπτών, από περιοχές με ιδιαίτερο εξαγωγικό ενδιαφέρον.

Οι επιχειρήσεις θα κατανεμηθούν στους χώρους ανάλογα με το αντικείμενο της δραστηριότητας τους.

Την άρτια διοργάνωση εγγυάται η εμπειρία και η τεχνογνωσία του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης».

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της Περιφέρειας μας και να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της επαιτιακής διοργάνωσης.

Δηλώστε το ενδιαφέρον της συμμετοχής σας από σήμερα και εξασφαλίστε τον εκθεσιακό χώρο της προτίμησης σας.

Ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα Κοίλα Κοζάνης και στα τηλέφωνα: 2461045980 & 2, 45978, fax: 2461045977, e-mail: info@ekthesiako.gr , logistirio@ekthesiako.gr , ekdilosis@ekthesiako.gr.

Με τιμή

Για το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ευρενιάδης
Από το Blogger.