Header Ads

Δείτε το χειμερινό ωράριο των καταστημάτων στην Πτολεμαΐδα - Ποιες 4 Κυριακές θα είναι ανοιχτά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας ενημερώνει τα μέλη του πως ξεκινάει χειμερινό ωράριο των καταστημάτων από την Δευτέρα 28/10/2013 το οποίο και ανακοινώνουμε.


Διευκρινίζουμε ότι:

Σύμφωνα με τον νέο νόμο του Υπουργείου Ανάπτυξης προστίθενται δύο επί πλέον εκπτωτικές περίοδοι (εμβόλιμα δεκαήμερα εκπτώσεων).

Το πρώτο αφορά το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, και το δεύτερο το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Επίσης δίνει την δυνατότητα στα καταστήματα να ανοίξουν 7 Κυριακές τον χρόνο (δυο πριν τα Χριστούγεννα-1 στην αρχή κάθε εκπτωτικής περιόδου και 1 την Κυριακή των Βαΐων), αφού στην Δυτική Μακεδονία αποφασίστηκε από τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες να αποκλειστούν οι υπόλοιπες Κυριακές του χρόνου.

Μετά από σύσκεψη στην Περιφέρεια όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Δ. Μακεδονίας, αποφασίστηκε ΟΜΌΦΩΝΑ τα καταστήματα να ανοίξουν 4 Κυριακές στην περιφέρειά μας.

Δύο πριν τα Χριστούγεννα και από μία την πρώτη Κυριακή των κανονικών εκπτώσεων (Φεβρουάριος-Ιούλιος).

Ετσι τα καταστήματα σε όλη την Δ. Μακεδονία θα παραμένουν κλειστά ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.

Θεωρώντας πως η αγορά πρέπει να λειτουργεί με ενιαίο τρόπο, καλούμε όλα τα εμπορικά καταστήματα να ακολουθήσουν το ωράριο που ανακοινώνει ο Σύλλογος.

Σαν διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως αυτό που λείπει από τον καταναλωτή, δεν είναι ο χρόνος για να κάνει τα ψώνια του, αλλά η οικονομική του δυνατότητα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος Χαρίλαος Τοσκίδης
Από το Blogger.