Header Ads

Χρυσή Αυγή: «Παρόντες στο αιώνιο πεδίο» - Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 7μμ.

Η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει και φέτος τους ηρωικούς υπερασπιστές των Θερμοπυλών με μία λιτή τελετή μνήμης στο αιώνιο πεδίο της θυσίας τους.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εθνικιστές από ολόκληρη την Ελλάδα θα τελέσουμε το χρέος μας απέναντι στους Ήρωες και θα ανανεώσουμε τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των εθνικών αγώνων. Η μεταφορά στον χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από όλη τη χώρα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Τ.Ο. Δυτικής Μακεδονίας στα παρακάτω τηλέφωνα:
Κοζάνη 6984 342137
Φλώρινα 6972 230176
Γρεβενά 6934 393633
Καστοριά 6972 230176

Από την Καστοριά το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 10:30 το πρωί της Κυριακής. Συγκέντρωση στο πάρκινγκ μπροστά από το Μασούτη.

"Εκατό μυριάδες βάρβαροι προελαύνουν. Διαβαίνουν τον Ασωπό ποταμό και παρατάσσονται στην είσοδο των Στενών. Οι Έλληνες για μία στιγμή σιωπούμε. Ο κρότος από τα εχθρικά τύμπανα καλύπτει τον αέρα. Ο κρότος σημαίνει τη δική μας αφύπνιση. Ο Λεωνίδας τον ακούει πρώτος. Χρόνους πολλούς ζούσε περιμένοντας αυτό τον κρότο. Οι αγγελιαφόροι του Ξέρξη προσεγγίζουν. Με δέος αντικρίζουν την στρατιά μας.«Ποιοι είναι στ’ αλήθεια αυτοί οι άνδρες, που τόσοι λίγοι τόλμησαν να σταθούν απέναντι σε τόσους πολλούς;». Ένας βάρβαρος αφιππεύει. Στέκεται μπροστά στον βασιλέα με τρόμο. Η στιγμή είναι ιερή. Ο άνεμος δροσίζει το καυτό πεδίο. Η ανάσα του σύμπαντος κόσμου συνοδεύει την αρετή των Ελλήνων. Οι λέξεις πετούν στον αέρα, χάνονται στο κενό και αντηχούν στην αιωνιότητα.
"ΠΕΜΨΟΝ ΤΑ ΟΠΛΑ"
"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"
Απόσπασμα από το νέο ιστορικό μυθιστόρημα του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη "Οι άλλοι Σπαρτιάτες" που κυκλοφορεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου με την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή".
Από το Blogger.