Header Ads

SyStasi: Εναρξη συνεργασίας με το οινοποιείο Κτήμα Τέχνη Οίνου

Η εταιρία SyStasi (πρώην SyStasi Wines), με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το οινοποιείο Κτήμα Τέχνη Οίνου από το Μικροχώρι Δράμας και τη σειρά των κρασιών Τέχνη Αλυπίας. Η SyStasi αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση του οινοποιείου στις πωλήσεις και την υποστήριξη υπηρεσιών merchandising στα Σ/Μ, για την Β. Ελλάδα από την 1η Οκτωβρίου 2013.


Η εταιρία ενισχύει το βάθος των συνεργασιών της προσθέτοντας ένα οινοποιείο το οποίο διαπρέπει και βραβεύεται σε διεθνείς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ μέσω της συνεργασίας αυτής, το οινοποιείο ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στη Β. Ελλάδα, με την υποστήριξη των εξειδικευμένων υπηρεσιών της SyStasi.

Η εταιρία συνεχίζει τη συνεργασία της στις πωλήσεις με τα οινοποιεία Ζοίνος Α.Ε. Ζίτσα, Μάγγελ, Καρανίκα, Σ.Σ. Λογοθέτης (Winner), Ανατολικός αμπελώνας, καθώς και με τις υπηρεσίες Merchandising στις αλυσίδες Σ/Μ, για την Β. Ελλάδα, στις εταιρίες ΕΨΑ Α.Ε., El Sabor και Ζίτσα

H SyStasi θέλει να καλωσορίσει και να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες του οινοποιείου Κτήμα Τέχνη Οίνου, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρία μας για τον κοινό στόχο, της ανάπτυξης των πωλήσεων και την προώθηση των κρασιών της, στη Β. Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές.

Με εκτίμηση


Μάνης Γιάννης – Χρήστος Τρικιώνης/ Πτολεμαίδα γραφείο διεύθυνσης
Από το Blogger.