Header Ads

Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλοχωρίου: Δημιουργία νέας σελίδας του συλλόγου

Σημαντική σκέψη - ιδέα που βρισκόταν, ας μου επιτραπεί η έκφραση, "στην φαντασία μας" ήρθε και υλοποίησε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλοχωρίου, το οποίο όχι μόνο πρότεινε, αλλά τελικώς και εφάρμοσε, σε αγαστή συνεργασία πάντα με τα νέα παιδιά του Μηλοχωρίου, την δημιουργία Τμήματος Νέων με την επωνυμία "Ομάδα Νέων Μηλοχωρίου" που σκοπό έχει την ανάδειξη δυνατοτήτων των μελών του χωριού και την επίτευξη διάφορων δραστηριοτήτων.
Αυτή η ομάδα έχει το δικό της ξεχωριστό Δ.Σ.. Η πληθώρα δραστηριοτήτων που έχει ακόμα κρυμμένες στα τεφτέρια της μαρτυρούν το μεράκι και το κέφι των νέων αυτών παιδιών να πρωτοτυπήσουν και να ζωντανέψουν το χωρίο μας. Η ομάδα έχει κατά κύριο λόγο φιλανθρωπικό/κοινωνικό χαρακτήρα. Η κίνηση αυτή και από την πλευρά του συλλόγου αλλά και από την πλευρά των νέων έλαβε τεράστιας αποδοχής από τους κατοίκους του χωρίου, καθώς και από παιδιά των γειτονικών χωριών.

Ύστερα από εκλογές που διενεργήθηκαν στις 19-08-2013 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας Νέων Μηλοχωρίου αποτελούν οι εξής :

Πρόεδρος : Λούσιος Ζήσης
Αντιπρόεδρος : Τσίρης Κώστας
Γραμματέας : Τάλης Νίκος
Ταμίας : Λούσιου Ελένη
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων : Καραΐσκου Στέλλα

Το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου εύχεται στους εκπροσώπους της ομάδας νέων αλλά και σε όλα τα μέλη που στηρίζουν και που εργάζονται με ασταμάτητο μεράκι για να υλοποιήσουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει, να έχουν μια καλή αρχή και σταδιοδρομία. Να υλοποιήσουν όσα θέλουν και να φέρουν στο χωρίο μας ένα αέρα αλλαγών και πρωτοπορίας.

Για την ενημέρωση δραστηριοτήτων της ομάδας μπορείτε αφενός να ενημερώσετε από την σελίδα αυτή αλλά μπορείτε και να παρακολουθείτε την σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook στο παρακάτω link :

https://www.facebook.com/pages/%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%9D%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CE%9C%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/163886563801590?fref=ts
Από το Blogger.