Header Ads

Εργαζόμενοι τα «έβαλαν» με κατολίσθηση και κατάφεραν να αποτρέψουν ανατροπή εκσκαφέα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ «ΕΒΑΛΑΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ & ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ


«Τύπος και υπογραμμός» αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά το προσωπικό της Επιχείρησης που με τον πιο αξιοθαύμαστο και παραδειγματικό τρόπο καταφέρνει –πάντα και με το παραπάνω- να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο του.

Από τη Μεγαλόπολη αυτή τη φορά, τα συνεργεία που επανδρώθηκαν προκειμένου να αποκαταστήσουν την όλη κατάσταση και λειτουργία του Ορυχείου (μετά την μεγάλης έκτασης κατολίσθηση που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες) εργάστηκαν και εργάζονται μεθοδικά και ακούραστα.

Με προγραμματισμό και συνέπεια στο έργο τους κατάφεραν, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αλλά και σύντομο χρόνο, να οριζοντιώσουν τον εκσκαφέα που κινδύνευε να ανατραπεί αποσοβώντας, έτσι, τεράστιες και πολλαπλές ζημίες.

Με «σύμμαχό» τους την εμπειρία και την τεχνογνωσία και με τον υπέρμετρο ζήλο που αποδεδειγμένα τους διακατέχει, οι εργαζόμενοι έδωσαν μαθήματα «εργασιακής ευσυνειδησίας» και την ώρα που ενώ είναι αυτοί που έχουν σηκώσει στους ώμους τους το βάρος των ανατροπών που επήλθαν στην επιχείρηση, δεν το βάζουν κάτω και δεν αφήνουν τίποτα στο έλεός του.

Η Διοίκηση της Επιχείρησης θα πρέπει να αισθάνεται κάτι παραπάνω από τυχερή που έχει εργαζόμενους φτιαγμένους από την καλύτερη πάστα. Εργαζόμενους που τα δίνουν όλα για να μπορεί η επιχείρηση να λειτουργεί απρόσκοπτα και να εξυπηρετεί χωρίς προβλήματα τα εκατομμύρια των καταναλωτών.

Την ίδια ώρα όμως η Διοίκηση της Επιχείρησης δε θα πρέπει να ξεχνά ότι την δυνατότητα αυτή που έχουν σήμερα οι εργαζόμενοι –εξαιτίας της εμπειρίας και τεχνογνωσίας που διαθέτουν- ΔΕΝ μπορεί να την αφήνει να χάνεται ρισκάροντας το μέλλον της επιχείρησης, την εύρυθμη λειτουργία της, τα υψηλά στάνταρ των υπηρεσιών της.

Για να μην συμβούν όλα αυτά, θα πρέπει από τη Διοίκηση να ασκηθούν περισσότερες πιέσεις προς την κυβέρνηση για άρση του καθεστώτος που απαγορεύει να γίνουν προσλήψεις στη ΔΕΗ Α.Ε, την οποία (άρση) ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επανειλημμένα έχει απαιτήσει.

Για να εξακολουθεί, ακριβώς, να έχει την δυνατότητα να βασίζεται στους εργαζόμενούς της, η Διοίκηση θα πρέπει να προχωρήσει σε προσλήψεις που αυτή την ώρα αποτελούν ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει τους εργαζόμενους για την μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα με την οποία εργάστηκαν στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η σχέση «Διοίκηση – Εργαζόμενοι» θα πρέπει να είναι αμφίδρομη και οι εργαζόμενοι -στο κομμάτι που τους αναλογεί- έχουν δώσει τις εξετάσεις τους με εξαιρετική επιτυχία.



Γραφείο Τύπου

Από το Blogger.